• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

09.11.2018

07:52

VAŽNO je da štednja bude na sigurnom i uvek dostupna

Društvo

VAŽNO je da štednja bude na sigurnom i uvek dostupna

Podeli vest

U raznovrsnoj ponudi banaka u Srbiji građani koji imaju uštedjevinu su u nedoumici kome da povere svoj novac i za koje uslove štednje da se opredele

Prema savetu direktora sektora za poslove sa stanovništvom i malim i srednjim preduzećima AIK Banke Zorice Bošković, štedišama je najvažnije da njihova ušteđevina bude na sigurnom i da u svakom trenutku mogu da raspolažu svojim ulogom bez bojazni da će zbog toga ostati bez kamatnog prihoda.

Ukoliko pođemo od činjenice da je štednja važna jer nam obezbeđuje finansijsku nezavisnost, mogućnost izbora i neku vrstu spokojnosti, logično je da želimo da naš novac, pre svega, bude na sigurnom. Uz to, banka treba da obezbedi štediši raspolaganje ušteđevinom kada god poželi, uz adekvatan kamatni prihod.

 - AIK Banka prati kretanja na finansijskom tržištu i potrebe svojih klijenata. U skladu sa tim, nudimo uslove štednje koji mogu da ispune zahteve štediša kad je reč o ročnosti uloga, valuti u kojoj štede, uloženim iznosima, kamatnoj stopi, raspoloživostii uloga i kanalima na kojima je moguće vršiti isplate i uplate štednje. Za naše postojeće i nove štediše pripremili smo set štednih proizvoda sa ciljem im pravim savetima pomognemo da izaberu uslove koji im najviše odgovaraju, a da im pri tom garantujemo raspoloživost celokupnog uloga u svakom trenutku uz odgovarajući kamatni prihod -  istakla je Zorica Bošković, direktor sektora za poslove sa stanovništvom i malim i srednjim preduzećima AIK Banke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
RRPantela

pre 5 godina

Kakva crna stednja u bankama.Lovu ko ima samo u slamarice. Banke su nas vec jednom opljackale a pljackaju i dalje.Ko je toliko glup da im i dalje veruje?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija