• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.11.2018

16:40

MLADI U FOKUSU: Gradonačelnik Beograda otvara tinejdžersku konferenciju u Domu omladine!

Društvo

MLADI U FOKUSU: Gradonačelnik Beograda otvara tinejdžersku konferenciju u Domu omladine!

Podeli vest

U utorak, 20. novembra sa početkom u 9.30 biće održana 6. po redu konferencija Teen talk koja je okrenuta našoj najosetljivijoj grupi građana, tinejdžerima, sa jasnim ciljem da ih edukuje, ohrabri i zabavi. Konferenciju će zvanično otvoriti gradonačelnik Beograda, prof. dr Zoran Radojičić

Na ovogodišnjem Teen talku pričaće se o tome kako je biti roditelj tinejdžera, učesnici će se osvrnuti na kampanju koja je okrenuta osnaživanju devojaka da hrabro grade svoju budućnost, pričaće se o društvenim mrežama, o tome koliko su one važne i moćne, ali i kako veoma često ne predstavljaju verodostojnu sliku stvarnosti.

U trećoj panel-diskusiji učesnici će se baviti svim onim temama o kojima se ne priča dovoljno, a trebalo bi redovno - sigurni seks, zloupotreba alkohola i droga, bežanje od kuće, depresija i slično. Na kraju će se pozabaviti temom samopouzdanja, autentičnosti i tendencijom da se po svaku cenu bude deo ekipe ili čopora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija