• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

08.12.2018

09:59

ŠOKANTAN ISKAZ STARCA KOG SU UCENJIVALI SEKS-SNIMCIMA: Pomogao sam Violeti, ZAHVALILA MI SE SEKSOM, a onda mi je njen dečko TRAŽIO PARE!

Društvo

ŠOKANTAN ISKAZ STARCA KOG SU UCENJIVALI SEKS-SNIMCIMA: Pomogao sam Violeti, ZAHVALILA MI SE SEKSOM, a onda mi je njen dečko TRAŽIO PARE!

Podeli vest

Hteo sam Violetu (28) da izbavim iz pakla prostitucije, davao sam joj pare, a seksom je samo htela da mi se zahvali. Međutim, njen dečko nas je snimio i tražio mi 2.000 evra, žalio se Beograđanin (67) u policiji

Svidela mi se Violeta (28) i hteo sam da je izbavim iz pakla prostitucije. Davao sam joj pare, a ona je iz čiste zahvalnosti imala seks sa mnom. Međutim, njen dečko nas je snimio i ucenjivao me tim snimkom seksa! Tražio mi je 2.000 evra ili da mu kupim automobil, požalio se Beograđanin (67) pre nekoliko dana u policiji, kad je prijavio da je žrtva ucene.

Makro ljubomoran?!?

Ivanu je navodno smetalo to što se njegova "devojka" Violeta zbližila sa starcem, pa je želeo da mu se osveti ucenom
Izvor iz istrage

Violeta P. (28) i njen dečko Ivan M. (35) su u četvrtak uhapšeni, a već u petak su saslušani u Trećem osnovnom tužilaštvu, nakon čega im je određen pritvor do 30 dana.

Starac je u istrazi do detalja opisao kako je upoznao Violetu i kako su počeli da se viđaju.

- Sreo sam je pre nekoliko meseci ispod Plavog mosta u Beogradu, gde se okupljaju prostitutke. Svidela mi se i samo sam želeo da joj pomognem da se izbavi iz toga. Povremeno sam joj davao novac, a ona mi se zahvaljivala tako što je imala seks sa mnom - govorio je starac, iako je inspektorima bilo očigledno da je pričom o nekakvom "seksu iz zahvalnosti" hteo da izbegne odgovornost kao korisnik usluga prostitutke, za šta bi mogao biti kažnjen novčano, ali i zatvorom do 30 dana (vidi okvir).

- Pomagao sam joj da plati stanarinu, a jednom sam joj dao 200 evra kako bi nadogradila kosu. Mislio sam da me je zavolela, a onda me pozvao njen dečko! Rekao mi je da on radi za Bezbednosno-informativnu agenciju (BIA) i da ima snimke mog seksa sa Violetom. Tražio mi je 2.000 evra. Rekao sam mu da nemam te pare. Onda me je terao da podignem kredit i da mu kupim auto. Kad sam i to odbio, počeo je da mi preti, a ja sam se obratio policiji - kazao je starac.

PORNO SNIMKOM UCENJIVALI STARCA IZ BEOGRADA! Ivan i Violeta mu tražili 2.200 evra, a kada je rekao da nema, POKUŠALI DA ISKAMČE "BAREM" AUTO NA KREDIT!

Zanimljivo je da je Violeta pred tužiocem potvrdila starčevu priču u delu da je s njim imala seks "iz zahvalnosti", očigledno pokušavajući da i ona izbegne odgovornost za prostituciju.

Izvor iz istrage kaže da je ona detaljno opisala kako je i kada dobijala novac od starca, ali je negirala bilo kakvu vezu sa ucenom.

- Ivan je moj dečko, ali je i moj makro. Uvek je znao kad sam se tih nekoliko puta videla s tim starcem i kad smo imali seks. Ali ja nisam znala da nas Ivan snima i da će ga ucenjivati - jadala se ona.

Kazne i za prostitutke i za mušterije

Foto: Shutterstock

Izmenama Zakona o javnom redu i miru, koji je stupio na snagu ove godine, prostitutka se kažnjava novčano od 50.000 do 150.000 dinara, a u nekim slučajevima i robijom od 30 do 60 dana. U praksi, međutim, sudije izbegavaju izricanje zatvorskih kazni. Na drugoj strani, kazne za korišćenje usluga prostitutki kreću se od 10.000 do 50.000 dinara, ili zatvor do 30 dana.
Zanimljivo je da su u okviru beogradskog prekršajnog suda u prvih šest meseci ove godine u čak 98 odsto slučajeva kažnjene samo prostitutke, ali ne i njihove mušterije. Tako je prekršajni sud u Beogradu doneo čak 78 presuda za odavanje prostituciji, a samo dve presude protiv muškaraca koji koriste seksualne usluge za novac. Od ukupno 107 presuda na nivou Srbije, 89 presuda doneto je za odavanje prostituciji, a 17 presuda za mušterije. Samo jedna presuda doneta je za ustupanje prostorija zarad prostitucije.
Inače, korišćenje usluga prostitucije u tom periodu je kažnjavano isključivo novčano i nije doneta nijedna zatvorska kazna.

Posle Violete, pred tužiocem je dao iskaz i Ivan, koji je svu krivicu za ucenu preuzeo na sebe. Posebno je šokirao tužioca kad je rekao da je ucenjivao starca jer je bio ljubomoran na njega zbog Violete!

NESREĆNI PEKAR KAO SUMANUT JURIO ZA SVETLANOM pa zbog nje završio ISKASAPLJEN SEKIROM!

- Ivan je priznao da je ucenjivao starca, ali je kazao da to nije uradio samo da bi mu uzeo novac, već zato što je bio pobesneo od ljubomore. Navodno mu je smetalo to što se njegova "devojka" Violeta zbližila s tim starcem, pa je želeo da mu se osveti. Rekao je da je krišom snimao njihov seks, a onda tražio pare od starca da te snimke ne pošalje njegovoj porodici - naveo je naš izvor.

Violeta i Ivan su odmah posle saslušanja poslati u pritvor, a istraga ove neverovatne ucene i iznude se nastavlja. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija