• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.12.2018

17:32

(FOTO) STEFANOVIĆ: Voleli bismo da češće ugostimo decu sa KiM!

Društvo

(FOTO) STEFANOVIĆ: Voleli bismo da češće ugostimo decu sa KiM!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović prisustvovao je danas u Beogradu druženju pripadnika Žandarmerije sa mališanima sa Кosova Metohije, koji borave u poseti Beogradu, i decom stradalih pripadnika MUP-a

- Drago mi je što ćete se danas družiti sa našim kolegama iz Žandarmerije i imati priliku da vidite šta je njihov svakodnevni posao, koja to oni znanja i veštine poseduju i koju opremu koriste. Videćete da je to jedna dobro obučena jedinica, koja svakodnevno neumorno radi kako bi svi građani Srbije bili bezbedni - rekao je Stefanović u razgovoru sa decom.

Foto: MUP Srbije

Кako je naveo, prvi zadatak Žandarmerije jeste borba protiv kriminalaca i terorista, kako bi osigurali bezbednost na teritoriji cele naše države.

Foto: MUP Srbije

 

- Želim da vam ovaj dan svima ostane u lepom sećanju i da uvek znate da ste ovde dobrodošli. Posebno mi je drago što su danas ovde i deca sa Кosova i Metohije, koja su prevalila jedan dugačak put, i koju bi voleli što češće da ugostimo. Deca naših stradalih kolega već znaju da su im naša vrata uvek otvorena i da njihove roditelje ne zaboravljamo - rekao je ministar.

Foto: MUP Srbije

U poseti bazi beogradskog odreda Žandarmerije danas je boravilo 146 mališana sa Кosova i Metohije i 35 dece nastradalih pripadnika MUP- a, uzrasta od petog do osmog razreda osnovne škole, a poseta je organizovana u saradnji i na inicijativu Nezavisnog sindikata policije.

Foto: MUP Srbije

 

Foto: MUP Srbije

 



Tagovi:

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija