• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

19.12.2018

12:54

DEVOJČICA POBEGLA OD HRANITELJA PA ZATRUDNELA! Detalji bizarne priče iz Knjaževca koja je šokirala Srbiju!

Društvo

DEVOJČICA POBEGLA OD HRANITELJA PA ZATRUDNELA! Detalji bizarne priče iz Knjaževca koja je šokirala Srbiju!

Podeli vest

Devojčica N. H. (12), koja je sa D. Dž. (16) iz Knjaževca ostala u drugom stanju, počela je da živi sa njim nakon što je pobegla iz hraniteljske porodice

Ona je kod hranitelja boravila po preporuci Centra za socijalni rad, a pobegla je u maju i do decembra nije se znalo gde je!

N. H., čija majka je često menjala mesto boravka, se posredstvom društvenih mreža upoznala sa D. Đ. iz Knjaževca.

- Počeli su da ćaskaju, a devojčica mu je kazala da je u hraniteljskoj porodici - nastavlja naš sagovornik. - Dopisivanje je trajalo nekoliko meseci, a u međuvremenu je D. Dž. više puta dolazio da se vidi sa N. H. Konačno, pitao ju je da li bi došla kod njega u Knjaževac da živi sa njim.

Maloletnica je navodno pristala, ali nije imala para, pa je D. Dž. sa prijateljem došao došao do N. H. na dogovorenom mestu.

- Nakon što su došli u Knjaževac, N. H. je počela da živi u kući D. Dž. To se sve desilo početkom maja, a posle izvesnog vremena devojčica je ostala u drugom stanju i sada je u četvrtom mesecu trudnoće - nastavlja naš izvor.

I dok su D. Dž. i N. H. pravili planove za budućnost, dotle ja za devojčicom trajala potraga.

- Ona se u međuvremenu izlogovala sa društvenih mreža i izbrisala sve poruke. Potraga za njom je trajala od maja sve do početka decembra, kada je organe reda trag doveo do Knjaževca - nastavlja naš izvor. 

Međutim, kada je policija došla u kuću u kojoj je D. Dž. živeo u vanbračnoj zajednici sa N. H. videli su da je devojčica trudna.

- D. Dž. je tada bio priveden, a N. H. je molila policiju da ga ne hapse. Ona je plačući govorila da voli D. Dž. i da želi da se uda za njega, čim im to zakon bude dozvoljavao. Međutim, policija je morala da postupi po dužnosti - dodaje izvor.

TINEJDŽER (16) KOJI JE OBLJUBIO DEVOJČICU (12) I S NJOM ČEKA BEBU, PREKLINJAO POLICIJU: Volimo se i venčaćemo se, NE UZIMAJTE NAM DETE!

Dok su privodili D. Dž., kome se na teret stavlja krivično delo obljube nad detetom, i on je molio policajce da ga ne razdvajaju od N. H.

- Plakao je kao kiša. Kroz suze je govorio da voli N. H. i da će se oženiti njome čim im zakon to bude dozvolio. Molio ih je da ga ne razdvajaju od nerođenog deteta - dodaje sagovornik. 

Međutim, policija ga je uhapsila i D. Dž. je u pritvoru proveo nekoliko dana, nakon čega je pušten na slobodu. U međuvremenu, N. H. je pregledana na Odeljenju ginekologije Zdravstvenog centra u Zaječaru, gde je ustanovljeno da, imajući u vidu njene godine, trudnoća protiče u najboljem redu.

- Nakon pregleda, N. H. je smeštena u jednu hraniteljsku porodicu u Kraljevu. Odatle je već sutradan pobegla. Centar za socijalni rad joj je dodelilo nove hranitelje u Trsteniku, ali i od njih beži. Nova porodica joj je dodeljena u Timočkoj krajini i tu će biti do porođaja - kaže izvor. 

Veštačenje oca i majke

 

Kako smo saznali, planirana su veštačenja mentalnog stanja dvoje maloletnika.

- Nakon što se N. H. porodi, doneće se odluka šta dalje - ističe naš sagovornik. - Ako se pokaže da su ona i D. Dž. sposobni da se staraju o detetu, verovatno će im se dozvoliti da vode brigu o njemu. U protivnom, beba će biti uzeta od majke i smeštena u hraniteljsku porodicu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija