• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

19.12.2018

13:00

HRABRI SREĆKO IZAŠAO IZ BOLNICE! Mališan čiji su roditelji STRADALI U BUNARU, predat hraniteljskoj porodici!

Društvo

HRABRI SREĆKO IZAŠAO IZ BOLNICE! Mališan čiji su roditelji STRADALI U BUNARU, predat hraniteljskoj porodici!

Podeli vest

Mali Srećko Anđelković (4), čiji su roditelji Slađana (50) i Časlav Anđelković (57), sahranjeni prošle subote na seoskom groblju u Poljni kod Trstenika, napustio je danas u podne Dečje odeljenje Opštie bolnice Kruševac

Siroče je, kako nam je potvrđeno, preuzeto iz Službe pedijatrije, a malog Srećka odveli su predstavnici tima iz Centra za socijalni rad i Centra za porodični smeštaj u Trsteniku. O njemu će se starati hraniteljska porodica.

Podsećamo, beživotna tela dvoje supružnika pronađena su 12. decembra na dnu seoskog bunara u selu Stragari kod Trstenika, gde su navcodno sa tuđeg imanja skupljali kupuis, pa pod okriljem mraka, sklanjajući se od nečijih očiju, upali u neograđeni bunar dubok šest metara.

MALI SREĆKO JOŠ NE ZNA DA JE OSTAO SIROČE! Mališan iz Poljne u bolnici neprestano DOZIVA MAMU U TATU!

Sin nesrećnih roditelja, četvorogodišnji Srećko, koji se od pretprošlog ponedeljka nalazio na Pedijatriji kruševačke Opšte bolnice, nije prisustvovao sahrani roditelja, jer je procenjeno da to po njega ne bi bilo dobro, jer bi ta slika na dete, koje još ništa ne zna, na njega ostavila trajne traume.

Nalazi obdukcije leševa dvoje supružnika još se ne znaju, a istragu vode uporedo dva tužilaštva, Više javno tužilaštvo u Kruševcu i Osnovno javno tužiulaštvo u Trsteniku. Mali Srećko došao je na ovoj svet posle šest godina željnog čekanja njegovih roditelja Slađane i Časlava, kojima je ovo bio drugi brak.

MISTERIJA! BRAČNI PAR NAĐEN MRTAV U BUNARU! Njihov sinčić (4) čitavu noć LUTAO SAM PO ŠUMI, UMOTAN SAMO U ĆEBENCE!

Srećka je prošle godine krstio starešina crkve u Poljni, protojerej Vladimir Trošić. Srećkovi roditelji su iza sebe ostavili dve kuće u Poljni, jednu staru, a drugu novu u izgradnji, kao i stan u Trsteniku, kompletnu mehanizaciju za poljoprivredne radove, automobil opel "astra", dve junice, ovce i jagnjad, svinje i kokoške... O tome sada brine tim Centra za socijalni rad u Trsteniku, srodnici i komšije nesrećnih supružnika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija