• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

21.12.2018

16:48 >> 16:52

ŠIPTARI PORUČILI KOLINDI - I MI SMO UBIJALI SRBE, Hoćemo status i ratnih veterana i RVI i sve PRIVILIEGIJE KOJE IDU UZ TO!

Društvo

ŠIPTARI PORUČILI KOLINDI - I MI SMO UBIJALI SRBE, Hoćemo status i ratnih veterana i RVI i sve PRIVILIEGIJE KOJE IDU UZ TO!

Podeli vest

Albanci s Kosova, koji su se tokom poslednjeg rata borili za otcepljenje Hrvatske od Srbije, protestovali su danas u Prištini zahtevajući da im hrvatska država prizna status veterana, ratnih vojnih invalida

Oni, 23 godine od proglašenja nezavisnosti, Albanci učesnici rata na strani Hrvatske protestovali su ispred zgrade Ambasade Hrvatske u Prištini.

Kako prenose prištinski mediji, iako njihov broj niije veliki, ovim protestom oni žele da skrenu pažnju Hrvatske.

POSLEDNJA PONUDA SAD SRBIJI - DOBRO RAZMISLITI O PISMU TRAMPA: Alternativa nije dobra, a ako sada napravimo grešku...

Protest je, kako prenosi GazetaExpres, za svak slučaj obezbeđivao značajan broj pripadnika Kosovske policije.

Učesnici protesta su nosili hrvatske šahovice.

ŠIPTARI PRAVE PETICIJU ZA OSVAJANJE SEVERNE MITROVICE: Treba im 10.000 potpisa i onda sve ide u...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kosovka

pre 5 godina

Opa bato, znaci priznaju zlocine nad Srbima. Nasa policija da pogleda snimak i sve da ih identifikuje i stavi na poternicu za zlocine nad Srbima u Hrvatskoj. Javice se i drugi samo polako, samo ce oni svi da priznaju zlocine koje podmecu nama.

dr

pre 4 godine

Е, видите у Србији то не може, за србе из Хрватске све вреди само правда не.

Pedro

pre 5 godina

Brabonjci i jedni i drugi. Teško je reći koji su veći zlikovci...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija