• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.12.2018

11:23

STEFANOVIĆ OBIŠAO POLICIJSKU UPRAVU BEOGRAD: Dodatne mere bezbednosti tokom novogodišnje noći!

Društvo

STEFANOVIĆ OBIŠAO POLICIJSKU UPRAVU BEOGRAD: Dodatne mere bezbednosti tokom novogodišnje noći!

Podeli vest

Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je danas pripadnike Policijske uprave za grad Beograd, sa kojima je razgovarao o planovima i merama koje će biti preduzete tokom novogodišnje noći, kako bi se osigurala bezbednost Beograđana i posetilaca glavnog grada

- Beograd je grad sa najvećim brojem stanovnika i grad u kome će biti održan najveći broj manifestacija u više beogradskih opština. Zato je potrebna puna budnost policije i dobar operativni plan - rekao je Stefanović.

Ministar je naveo da su pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, na čelu sa načelnikom Milanom Stanićem, već imali više sastanaka sa ljudima iz kabineta gradonačelnika Beograda sa kojima su razgovarali o manifestacijama i merama koje će grad preduzeti, kako bi policija u skladu sa tim planovima organizovala svoj rad. 

Stefanović je ukazao da Komandno-operativni centar Policijske uprave za grad Beograd, zahvaljujući novim kamerama i softverima koji su nabavljeni, ima veće kapacitete za nadzor vozila koja prolaze, njihove tablice i kontroliše situaciju u većem broju beogradskih ulica. 

- Intenziviraćemo naredne godine ovaj projekat i nabaviti još novih kamera koje će pokriti sve ulazne tačke u Beograd, autoput i sve ključne saobraćajnice - najavio je ministar policije.

Foto: MUP Srbije

 

Stefanović, koji je razgovarao i sa policijskim službenicima Interventne jedinice, istakao je da su njeni pripadnici u potpunosti spremni, da im je obnovljen vozni park i deo opreme. 

Svakodnevno, sa velikim brojem patrola, brinemo o bezbednosti Beograđana i cilj nam je da ojačamo policijske stanice u svih 17 beogradskih opština. Važno nam je da kroz patrolnu delatnost i rad policije u zajednici pokažemo prisustvo policije u svakoj ulici i na svakom mestu gde postoji potreba - rekao je Stefanović. 

Foto: MUP Srbije

 

Ministar je pohvalio pripadnike Policijske uprave za grad Beograd koji su, kako je istakao, u 2018. dali doprinos tome da policija može da se pohvali stabilnošću, bezbednošću i visokim nivoom profesionalizma. 

Želim im manje izazova u 2019. i potpunu spremnost da izađemo na kraj sa svim bezbednosnim izazovima, a građanima da imaju puno poverenja u svoju policiju - naveo je Stefanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija