• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.12.2018

11:19

KREĆE BLEJA! Počinje mini raspust za đake, U KLUPAMA PONOVO 9. JANUARA!

Društvo

KREĆE BLEJA! Počinje mini raspust za đake, U KLUPAMA PONOVO 9. JANUARA!

Podeli vest

Za đake osnovnih i srednjih škola u centralnoj Srbiji danas je poslednji rad dan pred prvi deo zimskog raspusta koji traje do 8. januara. Učenici će ponovo u školske klupe sesti u sredu 9. januara

Za osnovce je, prema školskom kalendaru, predviđeno da poslednji radni dan bude ponedeljak 31. januara, ali su škole nadoknadile taj dan jednom radnom subotom, te će đaci u ponedeljak odmarati.

Zbog Nove godine neradni su 1. i 2. januar, a prvi deo zimskog raspusta po kalendaru zvanično počinje u četvrtak 3. januara.

Spojeno sa vikendima učenici će imati predah od 11 dana.

Učenici u Vojvodini već su na raspustu. Zimski raspust za njih je počeo u ponedeljak, 24. decembra, a završava se u ponedeljak, 14. januara 2019. godine.

Drugi deo zimskog raspusta zimskog raspusta, počinje u petak 1. februara i traje do četvrtka 14. februara, a na njega se naslanja Dan državnosti, pa će se đaci u školske klupe vratiti 18. februara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 5 godina

Učenici će odmarati jedan dan, kako je to lepo rečeno, a nastavnici i ostali kako li se već zovu, a država ih plaća odmaraju od početka školske godine. Ako nije isti plan raspusta sa UžaS-om to znači da je faktično stanje sa teritorija Republike Vojvodine nije u sastavu Republike Srbije. Svaka čast ministartstvu i ostalim brojnim službama u Vladi Srbije.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija