• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

10.01.2019

16:48

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ ZEMUNA! RODITELJI U PANICI! Tukao dečaka u školskom toaletu, pretio UBISTVOM, ostali se smejali i snimali! Autor tvrdi da je ŠALA?!

Društvo

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ ZEMUNA! RODITELJI U PANICI! Tukao dečaka u školskom toaletu, pretio UBISTVOM, ostali se smejali i snimali! Autor tvrdi da je ŠALA?!

Podeli vest

Jedan učenik šutira drugog koji leži na podu toaleta, dok on viče "nemoj", a ostali se smeju i snimaju mobilnim telefonom

Ovo je sadržaj video-snimka objavljenog na Jutjubu, ali nije poznato da li se "samo šale" ili je situacija krajnje ozbiljna. Sve se odigralo u OŠ "Petar Kočić" u Zemunu.

 

 

Na snimku se vidi kako dečak obara drugog na pod i počinje da ga udara. U jednom momentu, prilazi drugi učenik koji pokušava da ih razdvoji, međutim, nasilnik uspeva da ga odgurne i nastavlja da tuče dečaka koji je i dalje na podu.

U drugom delu snimka vidi se da dečak u crvenoj trenerci čak i u učionici, pred drugim đacima, ponovo obara žrtvu na pod. Čak uzima i stolicu koju podiže uz reči: "Hoćeš da te ubijem sad"? Na sve to, dečak koji je u uglu učionice odgovara sa: "Nemoj".

Osoba koja je objavila snimak tvrdi da je sve namešteno.

. Ne znam što ste toliku dramu napravili. Obrisao sam klipove i pričao sa direktorkom iz škole. Neverovatno da ne čitate opis. Lepo sam napisao da je sve šala i laž. Piše mi i u opisu kanala - navodi se u komentarima autora snimka na Jutjubu.

MALO JE! 55 DANA ZATVORA ZA ALBANCE KOJI SU PISALI OVK PO BEOGRADU: Vršljaju li teroristi po srpskim gradovima?!

Bilo da se sve desilo u "šali" ili u zbilji, nema razloga da se ovakav surov način humora ne osudi.

PRVA ŽRTVA NOVOG HLADNOG TALASA U SRBIJI! Smrzla se žena kod Prijepolja!

Za sada, nema odgovora uprave škole.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darko

pre 5 godina

E pa da je ovako tukao moje dete bilo bi lako rešiti problem. Od ovoga huligana bi tata ležao na istom podu.

Dejan

pre 5 godina

Do kada cemo da gledamo ovakve snimke,zasto nema skolskog policajca,zasto je ovo dete povredjeno,ima li neko da reaguje iz drzave ,da se ovakve stvari ne desavaju vise!!!!

Vaspitac

pre 5 godina

Dajte mi roditelje ovog sledžije, a i njega, da im održim seminar lepog ponašana i sve će da bude u redu. Verujem da ovaj ucenik, sto je bio na podu, ne sme da kaže istinu, ali i njemu bih ulio poverenje i samopouzdanje.

Marko

pre 5 godina

Ovo je bolesno, surovo bolesno!!! Ne vredi vaspitati se!

Tiranosaurus

pre 5 godina

Ovo nije šala niti glumaa i da jeste sa ovim se ne šali. Treba kazniti nasilnika i isključiti iz škole uz zabranu prilaska žrtvi.

Ja

pre 5 godina

Bila sala ili ne na ovaj nacin se ne sali. Treba ih izbaciti iz skole i da nemaju vise prilike da se upisu u nijednu drugu skolu. Pa nece li im biti svima za nauk.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija