• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

10.01.2019

18:12

OGLASIO SE MINISTAR MLADEN ŠARČEVIĆ! Evo šta je rekao povodom snimka navodnog prebijanja dečaka u zemunskoj školi!

Društvo

OGLASIO SE MINISTAR MLADEN ŠARČEVIĆ! Evo šta je rekao povodom snimka navodnog prebijanja dečaka u zemunskoj školi!

Podeli vest

Posle snimka navodnog vršnjačkog nasilja u OŠ "Petar Kočić" u Zemunu, na kom se vidi kako dečak prvo u toaletu, a potom i u učionici, tuče vršnjaka, oglasilo se Ministarstvo prosvete. Kako kažu, upoznati su sa slučajem, a tim za borbu protiv nasilja stupio je u kontakt sa rukovodstvom škole, te je direktoru naloženo da pokrene disciplinski postupak protiv svih učenika koji se vide na snimku, kao i onih koji su to posmatrali i snimali

Ministar Mladen Šarčević je naložio direktoru škole da se obrati policiji kako bi bile podnete prekršajne prijave protiv roditelja učenika.

- Ukoliko se nasilje dogodilo, svi odgovorni će snositi posledice. Međutim, i ukoliko su učenici fingirali nasilje, to je jednako ozbiljna situacija i roditelji će morati da preuzmu odgovornost za to - rekao je Šarčević.

Na snimku se prvo vidi kako dečak obara drugog na pod u toaletu i počinje da ga udara, nakon čega drugi učenik pokušava da ih razdvoji, ali ne uspeva. U nastavku snimka, isti učenik ponovo napada svog vršnjaka, obara ga na pod u učionici, uzima stolicu i podiže je uz reči "Hoćeš da te ubijem?", na šta dečak odgovara "Nemoj".

Međutim, među komentarima na Jutjub kanalu, na kom je snimak objavljen, piše i da je snimak namešten.

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ ZEMUNA! RODITELJI U PANICI! Tukao dečaka u školskom toaletu, pretio UBISTVOM, ostali se smejali i snimali! Autor tvrdi da je ŠALA?!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoja

pre 5 godina

Kako god deca vise nisu normalna. Uzas! Kazniti i decu i roditelje.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija