• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K. P. - N. Đ.

16.02.2019

13:27

LOTO MILIONER DOŠAO PO 6.050.000 EVRA! Dobitnik NAJVEĆE SEDMICE U ISTORIJI javio se Lutriji Srbije i podigao rekordnu nagradu!

Društvo

LOTO MILIONER DOŠAO PO 6.050.000 EVRA! Dobitnik NAJVEĆE SEDMICE U ISTORIJI javio se Lutriji Srbije i podigao rekordnu nagradu!

Podeli vest

Sredovečni muškarac iz Subotice, koji je 15. januara pogodio rekordnu sedmicu, doneo dobitni listić u Lutriju Srbije, nakon čega mu je na račun uplaćeno oko 573 miliona dinara. To je suma koja se dobije kada se od premije vredne 716.879.535 dinara oduzme porez od 20 odsto

Loto milioner iz Subotice, koji je 15. januara pogodio sedmicu vrednu čak 6.050.000 evra, konačno se javio Lutriji Srbije! Nakon nešto manje od mesec dana čekanja, sredovečni muškarac je doneo početkom ove nedelje dobitni listić u prostorije Lutrije!

Nakon svih provera, na račun mu je uplaćeno oko 570 miliona dinara, što je suma koja se dobije kada se od premije vredne 716.879.535 dinara oduzme porez od 20 odsto.

Dobitnik je tajkun?

U Železničkom naselju u Subotici, gde je uplaćena sedmica, veruju da je loto milioner njihov komšija, tajkun koji je poslednjih godina bio u dugovima, jer mu posao nije išao.

U DLS su nam rekli da ne mogu da otkriju identitet loto milionera, jer je on, kao i gotovo svi prethodni dobitnici sedmice, insistirao na tome da ostane anoniman.

- Osoba koja je osvojila najveću Loto premiju u istoriji Državne lutrije Srbije javila se sa dobitnim listićem u zakonskom roku da preuzme svoju premiju. U skladu sa članom 33. Zakona o igrama na sreću, nismo u mogućnosti da objavimo identitet osobe, jer nije pribavljena njena pisana saglasnost - rečeno nam je u DLS-u.

Međutim, prema našim saznanjima, loto milioner je muškarac iz Subotice star oko 50 godina.

Foto: pixabay.com

- Dobitnik je sačekao skoro mesec dana da se slegne prašina oko njegovog dobitka i tek onda se pojavio u Lutriji i doneo dobitni listić. Nije bio previše pričljiv, a kada su provereni svi detalji oko tiketa sa sedmicom i njegovog identiteta, dao je broj računa na koji želi da mu se uplati novac. Od skoro 717 miliona dinara, koliko je iznosila bruto premija, odbijeno mu je odmah 20 odsto poreza, što znači da mu je na račun uplaćeno nešto više od 573 miliona dinara, što je oko 4,85 miliona evra - kaže naš sagovornik upoznat sa ovim slučajem.

U Subotici, u Železničkom naselju, gde je uplaćena sedmica, i dalje veruju da je loto milioner njihov komšija, tajkun koji je poslednjih godina bio u dugovima, jer mu posao nije išao.

Dobitna kombinacija

1, 3, 7, 10, 19, 20 i 30

- Najpre su svi mislili da je novac otišao nekom siromahu, jer je ovo kraj gde ne žive bogati ljudi. Pronela se vest i da je dobitnik došao iz Mađarske, a neki su pričali da su čuli da se jedan čovek obogatio u Starom Žedniku... Međutim, kada je dan posle izvlačenja sedmice organizovana velika žurka sa vatrometom u kući tajkuna koji živi svega 400 metara daleko od kioska gde je uplaćena sedmica, svi su bili uvereni da je upravo on dobitnik. Skoro mesec dana kasnije, većina Subotičana i dalje misli da je baš taj čovek uzeo milione na lotou - kažu meštani subotičkog Železničkog naselja.

Foto: pixabay.com

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 5 godina

Pa da, loto se igra samo na severu zemlje. Ovi sa ostalih delova zemlje to ne igraju, i ne znaju šta je to. Možda je ovo i teška nameštaljka, ako je stvarno tajkun izvukao premiju, jer možda dok je bio jak, nekoga i pomagao. Pa je red da mu se to i uzvrati ?? ??? ?????????? ????

Rade

pre 5 godina

Verovaću u loto, i bingo, samo kada bude organizovano javno izvlačenje pred publikom, kao što je nekada bilo. Ovako samo pred kamerama su moguće ne slućene nameštaljke ! ! ! !

Marcco

pre 5 godina

Predlažem srečnom dobitniku da pobegne što dalje od Srbije jer pored ovih 20% koje su mu automatski oduzeli, sledi mu i 15% poreza na ukupna godišnja primanja građana. Za 2019. godinu, dospeva negde početkom maja 2020., tako da ne mora da žuri ali da ima u vidu.

Aleksandar

pre 5 godina

Ja ne verujem da narod i dalje veruje u ove bajke. Svuda u Evropi se znaju dobitnici. Ovde se cak i dobitnici sedmice od 400.000€ ne znaju. Smesno.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija