• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

17.02.2019

09:03

(VIDEO) MLADEN MIJATOVIĆ OTKRIO KAKO SE TRENUTNO OSEĆA POVREĐENA VODITELJKA DEA ĐURĐEVIĆ!

Društvo

(VIDEO) MLADEN MIJATOVIĆ OTKRIO KAKO SE TRENUTNO OSEĆA POVREĐENA VODITELJKA DEA ĐURĐEVIĆ!

Podeli vest

Novinar Televizije Pink i verenik Dee Đurđević, Mladen Mijatović izjavio je da je zdravstveno stanje voditeljke dobro i da sve protiče u najboljem redu

 

- Oporavak, prema rečima lekara, ide dobro. Lekari su zadovoljni Deinim psihičkim stanjem. Povrede se saniraju i sve protiče u najboljem redu - rekao je Mijatović za Novo jutro TV Pink.

Mijatović dodaje da se Dea nalazi na odeljenju intenzivne nege VMA i da tamo ima svu pažnju.

- Pošto se nalazi u šok sobi, a epidemija je gripa, posete nisu dozvoljene. Doktor Bumbaširević, koji je uradio operaciju pre 10 dana, Deu obilazi svaki dan, sve se obavlja kako je predviđeno - kaže Mijatović.

On kaže da očekuje da oporavak bude brzo okončan i da se Dea uskoro vrati na svoje radno mesto.

- Dea je puna pozitivne energije, trudi se da pomogne lekarima i svima koji brinu o njoj, iskazuje zahvalnost svim ljudima koji su joj uputili podršku. Ona nema telefon kod sebe, ali se raspituje i kako je u Novom jutru - izjavio je Mijatović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija