• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

21.02.2019

21:08 >> 21:43

(FOTO/VIDEO) ŠABANOVO TELO U KAPELI NA NOVOM GROBLJU: Kovčeg hermetički zatvoren, kralja narodne muzike NIKO NE MOŽE DA VIDI!

Društvo

(FOTO/VIDEO) ŠABANOVO TELO U KAPELI NA NOVOM GROBLJU: Kovčeg hermetički zatvoren, kralja narodne muzike NIKO NE MOŽE DA VIDI!

Podeli vest

U pratnji policije porodica Šabana Šaulica odvezla je kovčeg sa telom pokojnog pevača do Novog groblja, gde će biti sahranjen u petak u 15 sati!

Telo šabana Šaulića transportovano je do Novog Groblja u pogrebnom vozilu, dok je njegov sin Mihajlo Šaulić na Novo groblje došao sa zetom Zoranom Batom Mirkovićem.

Ilda Šaulić i Goca Šaulić stigle su na aerodrom kako bi preuzele sanduk sa Šabanovim telom. Sanduk je hermetički zatvoren tako da supruga i ćerka nisu mogle da ga vide. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Šabanov zet Zoran Bata Mirković - suprug Sanele Šaulić bio je za volanom, a u kolima je bila i verenica Šabanovog naslednika Mihajla.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sanela Šaulić

Na aerodromu je trenutno političar Milorad Dodik, koji je do nedavno bio u porodičnom domu Šabana Šaulića Šabanov zet Zoran Bata Mirković - suprug Sanele Šaulić bio je za volanom, a u kolima je bila i verenica Šabanovog naslednika Mihajla.

Na Novo groblje će, prema našim saznanjima, odmah krenuti i Sanela i Mihajlo Šaulić. Pevačeva  sahrana zakazana je za sutra u 15 sati, u Aleji zaslužnih građana. Pre sahrane biće održana komemoracija u Skupštini grada, u 11 sati. 

Odmah nakon što je preuzet kovčeg s telom pokojnog pevača Šabana Šaulića, koji je u nedelju ujutru nastradao u Nemačkoj, avion je poleteo nazad za Beograd, odakle će pravo s beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" Sanela i Mihajlo Šaulić, koji su otišli po očevo telo u Nemačku, isto transportovati do Novog groblja, gde će sutra u 15h biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana.

 

Foto: printscreen

 

Na aerodrom su upravo stigla dva vozila JKP Pogrebne usluge, kojim će kovčeg sa Šaulićevim telom biti transportovano do Novog groblja, gde će pevač sutra u 15 sati biti sahranjen, u Aleji zaslužnih građana.

Foto: pink.rs

ŠABAN SE RADOVAO DANU KADA ĆE OŽENITI SINA! Za svadbu mu kupio stan na Dedinju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Uros

pre 5 godina

Hermeticki zatvoren sanduk znaci da su se Nemacke vlasti osigurale da coveka dopreme u Srbiju bez da bi neko ulazio u kovceg. U Srbiji moze da se otvori. Vi novinari ste stvarno…...Ako porodica zeli moze da ga vidi.

Umereno

pre 5 godina

Nemojte toliko pokusavati da privucete paznju, smrću, jedne legende. Nije on zasluzio, da se komercijalizuje njegovs smry. Pa nistr toliko o Šabanu pisali, ni za njegovog zivota. O istinitosti "informacija" da ne pricamo.

brka

pre 5 godina

Nije mi jasno hermeticki zatvoren valjda familija moze otvoriti sanduk ako zeli.

Dragana

pre 5 godina

KO SLAVUJ JE PEVAO.Nece bog svakog odmorice se.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija