• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer.rs

23.02.2019

19:40

SRBIJA NOĆAS NA UDARU OLUJNOG VETRA IZ REGIONA! Sprema se teško ZLO, temperatura -17!

Društvo

SRBIJA NOĆAS NA UDARU OLUJNOG VETRA IZ REGIONA! Sprema se teško ZLO, temperatura -17!

Podeli vest

Jak jutanji mraz očekuje se širom Srbije sutra, u nedelju 24. februara, upozorili su iz RHMZ-a

Kako kažu, u pojedinim delovima države temperatura će pasti i na manje od  -10 stepeni Celzijusa. Subjektivni osećaj biće, verovatno, da je i od hladnog hladnije.

PAKAO U NIŠU! JAKA OLUJA I VETAR SVE RAZORILI! Oboreno drveće, uništeno sedam automobila!

Zbog mraza i jakih vetrova, koji su sinoć zavijali u mnogim delovima zemlje, ko ima žaluzine, večeras bi bilo bolje da ih što pre zatvori ili spusti, kao i da obezbedi prozore ili vrata koja dihtuju, kako toplota ne bi napuštala kuću.

(FOTO/VIDEO) ORKANSKI VETAR LOMIO SVE PO PODGORICI! Oluja čupala drveće, pao kran na gradilištu, pokidana kontaktna mreža na pruzi ka Nikšiću!

Prostrt veš bi trebalo uneti unutra, kako i saksijske biljke koje ne podnose hladnoću, ako je nekoga blaga zima i nagoveštaj proleća naveo da svoje cveće ranije posadi i iznese na sunce.

(FOTO) STRAVIČNO NEVREME RAZARA REGION! Bura urnisala Herceg Novi, vetar uništio Trebinje!

 

Sutra će najhladije biti na Kopaoniku (-17), Zlatiboru i Majdanpeku (-11), a potom i u Kraljevu i Kruševcu (-9), kao i u Nišu, Boru, Novom Pazaru, gde će minimalna dnevna temperatura biti -8 stepeni Celzijusa.

(VIDEO) STRAVIČNA OLUJA RAZARA I ITALIJU! Vetar srušio zid i ubio dvoje ljudi!

 

Maksimalna dnevna temperatura u  celoj zemlji neće prelaziti 5 stepeni, a najtoplije će biti širom Vojvodine, kao i u Leskovcu i Loznici, sa najvišom dnevnom temperaturom od 4 stepena Celzijusa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija