• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: MUP

26.02.2019

14:55

VELIKA MEĐUNARODNA AKCIJA SAOBRAĆAJNE POLICIJE! Za sedam dana kažnjeno 2.708 vozača kamiona i 226 vozača autobusa!

Društvo

VELIKA MEĐUNARODNA AKCIJA SAOBRAĆAJNE POLICIJE! Za sedam dana kažnjeno 2.708 vozača kamiona i 226 vozača autobusa!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave saobraćajne policije su u periodu od 18. do 24. februara 2019. godine, na putevima u Republici Srbiji sproveli međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje prekršaja vozača teretnih vozila i autobusa i tom prilikom sankcionisali 2.708 vozača teretnih vozila i 226 vozača autobusa

Saobraćajna policija će i u narednom periodu kontinuirano sprovoditi pojačanu kontrolu teretnih vozila, kao i autobusa kojima se vrši prevoz putnika u unutrašnjem i međunarodnom prevozu. 

Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva građane da, ukoliko posumnjaju u tehničku neispravnost autobusa kojim se prevoze ili u psihofizičko stanje vozača usled umora ili alkoholisanosti, o tome odmah obaveste Upravu saobraćajne policije, na broj telefona 064/892-2121. 

Nakon prijave, patrola saobraćajne policije izaći će na teren i izvršiti kontrolu autobusa i vozača.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 5 godina

AUTOBUSIMA I KAMIONIMA 90% SU TAHOGRAFI NASTELOVANI DA POKAZUJU MANJU BRZINU,POLICIJA ZNA ALI NE REAGUJE A OKANOVIC CUTI O TOME.

SS

pre 5 godina

Pa da,na putevima i ulicama su samo kad je meka međunarodna akcija,ko će više da navata,a posle jurnjava i gaženje ko kako stigne.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija