• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

08.03.2019

21:20

TAJKUNSKA TELEVIZIJA OTVORENO PROTIV DRŽAVE! N1 tera "Folksvagen" iz Srbije!

Društvo

TAJKUNSKA TELEVIZIJA OTVORENO PROTIV DRŽAVE! N1 tera "Folksvagen" iz Srbije!

Podeli vest

Televizija N1, koju kontrolišu tajkuni Dragan Đilas i Dragan Šolak, vodi prljavu kampanju čiji je cilj da spreči dolazak nemačkog automobilskog giganta 'Folksvagen' u Srbiju

Posle objavljenih saznanja da Nemci ozbiljno razmišljaju o tome da u našoj zemlji otvore fabriku, TV N1 je brže-bolje napravila skandalozan prilog pun lažnih konstrukcija, a kojim pokušava da sabotira posao veka!

U prilogu, koji je u sredu i četvrtak emitovan u više informativnih emisija, a potom je u formi teksta objavljen i na sajtu, Đilasovi i Šolakovi novinari otvoreno agituju protiv interesa Srbije.

Žalosno, jadno i bedno

Foto: Beta

Neshvatljivo je i žalosno da pojedinci ne žele da njihova zemlja napreduje i otvoreno navijaju protiv Srbije
Branko Radun, analitičar

"I sve bi to bilo lepo da je izvesno tačno, jer iz uprave 'Folksvagena' za N1 kažu da još ništa nije odlučeno (...) A videli smo, između ostalog, u Beogradu i vlasnika najveće nemačke industrije mesa Klemensa Tenisa. I to je ujedno i jedino što smo od Tenisa i videli - jer pre tri godine najavljene farme svinja, kao ni investicije od 420 miliona evra, nikada nisu ugledale svetlost dana. Ako sličan ishod bude i sa nemačkim auto-gigantom, makar ostaje nada u njihove kineske konkurente i još ambicioznije dugoročne planove", ironično primećuje novinarka N1, koja se potrudila da nađe i izvesnog Mitka Vasileva iz "Nemačko-bugarske industrijsko-trgovinske komore", koji je uveren da će se 'Folksvagen' pre odlučiti za Bugarsku nego za Srbiju:

- Bugarska je u prednosti, jer je članica EU, situacija je mirna, ekonomski odnosi su čudesni - zaključio je Vasilev.

Orlić: Pakost i zloba - jedino što umeju

Foto: Printscreen TV Pink

Šef poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije Vladimir Orlić kaže da Đilas, Šolak i njima potčinjeni mediji ne rade ništa drugo osim što mrze.
- Zlobna ironija, pakost i potcenjivanje sopstvene zemlje, njenih uspeha u privlačenju investicija i bilo čega drugog što je dobro za Srbiju jedino je što oni umeju. Ekonomija njihovog džepa je jedina u koju se dobro razumeju, neka se drže te teme - zaključuje Orlić.

Analitičar Branko Radun kaže da nema sumnje da Nemci, odnosno "Folksvagen", biraju između Srbije i Bugarske i da je Bugarska kao članica EU možda u maloj prednosti.

- Ali to ne bi trebalo da bude povod nekima za zlonamerne komentare, pesimizam, ironiju i cinizam. Neshvatljivo je i žalosno da pojedinci ne žele da njihova zemlja napreduje i otvoreno navijaju protiv Srbije kako bi mogli kasnije da kažu: 'Eto, bili smo u pravu'. Sve to zajedno je jako, jako tužno - ističe Radun.

(VIDEO) FOLKSVAGEN ŠANSA VEKA ZA NAŠU ZEMLJU! Nemački automobilski gigant proizvodiće kod nas džipove i baterije za elektromobile!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
englezii

pre 5 godina

E pa draga i postovana gospodo iz SNSa da Vam ja nesto kazem ! Za takav pokvaren i podao potez u sve i ednoj drzavi sveta glavni od tih lopova bi bio lep ubijen kao poslednja hulja i za grob mu se nebi znalo nikada ! Pas im mater zlikovacku 'ebo po sred usta ! Pri tom mislim na onog zucu sto skida gace preko glave, Pozderca ,onog Ljoticevca i cele druzine lopova i potencijalnih lopovcina !

Ljuja1

pre 5 godina

Mrzim i Djilasa i Vucica i Informer ali,VOLIM SRBIJU! Za Boga miloga,hajde da mislimo na nasu Drzavu! Jednom,samo za nju! Menjaju se partije na vlasti,menjaju se novine,ali drzava? NIKAD!!!

Rade

pre 5 godina

Hoće li neko ovakvim skotovima stati na put ????????????????????????

Raja

pre 5 godina

Italijani se u EU zalažu za ukidanje sankcija Rusiji, Folcvagen se nećka između naše zemlje i Bugarske. Sve su to vesti u cilju rušenja aktuelne vlasti u Srbiji i držanja Srbije u pasivnom stavu prema akcijama iz Prištine, kao i gajenje lažne nade Rusima kako ne bi eventualno intervenisali na KiM odnosno Venacueli.

Sasa

pre 5 godina

Sta mislite, da li biste smeli da pisete tako u nemackoj o necemu sto nije tacno i provereno... Pa vas bivsi ministar finansija vujovic je govorio da svakom kome se ne svidja ovde u srbiji moze da ide u zemlju gde misli da mu je bolje... Pa gospodo iz rezimskih novina na celu sa onim vasim krezavim vucicevicem, ako vam se ne svidja ovde slobodno idite za nemacku. Zar ne vidite koliko je ljudi otislo iz zemlje zbog pogresne politike u srbiji. Dzaba sto se predsednik vucic trudi i hoce da promeni nesto, svaka mu cast na to jer se jedino on zrtvuje, kad ima pogresne ljude oko sebe...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija