• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.03.2019

22:26

SUDAR TAJNIH SLUŽBI U BEOGRADU! Trampova ćerka obišla DVE LOKACIJE u pratnji srpske policije - MISTERIOZNA ruta kretanja!

Društvo

SUDAR TAJNIH SLUŽBI U BEOGRADU! Trampova ćerka obišla DVE LOKACIJE u pratnji srpske policije - MISTERIOZNA ruta kretanja!

Podeli vest

Ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, Tifani, koja se nalazi u poseti Beogradu, obišla je danas popodne muzej Nikole Tesle i hram Svetog Save na Vračaru

Ona je uslikana po povratku u hotel, a kako je Telegraf objavio na svom sajtu, bila je veoma raspoložena, "nasmejana, nimalo uobražena i novinaru je na pozdrav odgovorila mahanjem".

Foto: Instagram.com/tiffanytrump



Pored ličnog obezbeđenja i tajnih službi, Tifani čuva i srpska policija, koja je prati gde god da ide.

- Naša policija je prati svuda, ali ne znaju gde ide sve dok ne krene iz hotela - piše Telegraf.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Oće mala da se peosveti,možda da se i prekrsti pa da prenese tati dobronamernost.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija