• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telekom Srbija

14.03.2019

19:43

SBB SVOJIM KORISNICIMA U DIJASPORI UGASIO KANALE RTS: Programi RTS u dijaspori dostupni preko ostalih operatora!

Društvo

SBB SVOJIM KORISNICIMA U DIJASPORI UGASIO KANALE RTS: Programi RTS u dijaspori dostupni preko ostalih operatora!

Podeli vest

Zbog nemogućnosti da ostvari enormni profit kompanija SBB odlučila je da ugasi kanale RTS u dijaspori, a da za to optuži kompaniju Telekom Srbija. Naime, dobro je poznato da je Telekom Srbija pobedio na javnom pozivu za distribuciju RTS kanala, a da SBB nije želelo ni da učestvuje na tom pozivu, saopštio je Telekom Srbija

Očigledno je da SBB ima dvostruku poslovnu politiku, tačnije vrednost svojih kanala precenjuje, dok tuđe kanale potcenjuje. SBB nije problem da svoje kanale naplaćuje 2 evra po korisniku i time ostvaruje ogromnu zaradu, ali je veliki problem da RTS, inače gledanije kanale, plati duplo manje. 

Još jednom izražavamo čuđenje reakcijom SBB, s obzirom na to da su oni operator koji najčešće povećava cene svojih usluga, čime pokazuju koliko zaista brinu o potrebama korisnika.  

Kao i do sada, Telekom Srbija i u ovom slučaju posluje transparentno, ali ne možemo da dozvolimo SBB da obmanjuje, kako korisnike, tako i najširu javnost. Jasno je da se ovoga puta SBB odlučio za nepristojan, nelojalan i ucenjivački odnos, kako prema potencijalnim partnerima, odnosno nama, tako i prema korisnicima.

Očigledno je da je reč o pogrešnom načinu da se promovišu određeni kanali SBB i urušava ugled, jednog od najvećih nacionalnih brendova, domaćeg operatora Telekoma Srbija.

Podsećamo da su programi RTS kao i do sada dostupni svim korisnicima u dijaspori preko RTS Planete, kao i putem drugih operatora i po povoljnijim cenama.   


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slobodan

pre 5 godina

na nettv. nema vise rts-a . po isteku ugovora menjam operatera

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija