• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer

19.03.2019

21:43

SRBIJA NA NOGAMA! IZVUČENA KOMBINACIJA VREDNA 65 MILIONA! Ako ste igrali OVE BROJEVE, za vas više NEMA ZIME!

Društvo

SRBIJA NA NOGAMA! IZVUČENA KOMBINACIJA VREDNA 65 MILIONA! Ako ste igrali OVE BROJEVE, za vas više NEMA ZIME!

Podeli vest

Dva dobitnika pogodila su loto plus kombinaciju 3, 5, 19, 23, 28, 32 i 39 u večerašnjem 22. izvlačenju igre na sreću loto i oni će podeliti iznos od 65.485.330 dinara, odnosno oko 550.000 evra

Srećni tiketi za loto plus kombinaciju su, kako je rečeno u Državnoj lutriji Srbije, uplaćeni u Užicu i Senti.

Klasične sedmice u večerašnjem izvlačenju nije bilo, a izvučeni su brojevi 8, 10, 13, 30, 35, 36 i 37. Šesticu je pogodilo dvoje igrača i sleduje im dobitak od po 1.716.775 dinara. Pet pogodaka, sa dobitkom od 16.914 dinara pogodilo je 203 igrača.

Džoker broj je 956950, ali nema dobitnika.

TO JE LOKACIJA KAKVU ĆETE TEŠKO NAĆI! SABLASNI BIZNIS U SRBIJI! Prodaju GROBNA MESTA očeva i dedova, a tek cene - DESETINE HILJADA EVRA!

Pre nepune dve nedelje, u 19. kolu, izvučen je džoker težak 70.000 evra, a novac je otišao u ruke dva srećna dobitnika iz Šapca i Sombora.

 

(VIDEO) MILOJKO I JA IMAMO SEKS SVAKOG DANA! Lepa Milijana (21) kaže da njenom 53 godine starijem partneru NE TREBA VIJAGRA!

Loto sedmica poslednji put izvučena je sredinom januara, u 4. kolu, a listić sa rekordno visokom premijom od 6,05 miliona evra uplaćen je u Subotici.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija