• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

20.03.2019

12:08

TU JE UMEŠANA VLAŠKA MAGIJA! Nada Macura šokirana vezom Milojka i Miljane: Taj čovek se meni ne sviđa, JA BIH NEŠTO MLAĐE!

Društvo

TU JE UMEŠANA VLAŠKA MAGIJA! Nada Macura šokirana vezom Milojka i Miljane: Taj čovek se meni ne sviđa, JA BIH NEŠTO MLAĐE!

Podeli vest

Kontroverzni par Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21) podigli su veliku prašinu, kako u Srbiji tako i u regionu. O njihovom ulasku u rijaliti "Parovi" se uveliko priča

Mnogi komentarišu njihovu vezu, a tim povodom Nada Macura i Era Ojdanić gostovali su u jutarnjem programu na Happy televiziji. Nada u početku nije želela da priča o Milojku.

 - Ja neću da govorim o njemu, jer ne poznajem čoveka - rekla je Macura, ali ubrzo se predomislila.

 - Taj čovek se meni ne sviđa, nije moja kategorija, ja bih nešto mlađe -  objasnila je Nada a zatim je dodala da nije sigurna koliko muškarci u njegovim godinama sa srčanim problemima mogu da budu seksualno aktivni.

(VIDEO) EVO ZAŠTO JE MILJANA IZABRALA MILOJKA! On joj pruža NEŠTO ŠTO DRUGI NE MOGU! Seksolog otkrio SVE TAJNE NAJKONTROVEZNIJE LJUBAVNE VEZE U SRBIJI!

 - On bi možda bio u ringu sa ženom koja je približno njegovih godina -  dodala je Nada, a zatim rekla da ju je iznenadio Milijanin izbor.

Foto: RINA

 - Devojka me čudi, s obzirom na to da je vrlo zgodna, može da konkuriše manekenkama, estradi... Dolazi iz jedne ruralne sredine -  rekla je Nada Macura, a onda ju je Milomir Marić pitao:

"Da li oni piju krv tim mladim devojkama?"

Nastao je smeh u studiju, ali ubrzo je stigao i odgovor.

(VIDEO) MILOJKO I JA IMAMO SEKS SVAKOG DANA! Lepa Milijana (21) kaže da njenom 53 godine starijem partneru NE TREBA VIJAGRA!

 - Postoje magije, nije moje da kao lekar pričam o tome, ali ako je tu negde vlaško polje, magija... verovatno. Ja ne mogu da kažem da li je ova devojka iskrena, ali da voli dedu, to nem mogu da verujem - rekla je Nada.

 - Ovaj čovek je ekstra lik, moj zemljak -  ubacio se Era Ojadnić, a onda je Nada rekla da misli da je reč o taktici.

 - Ja mislim da su oni seli i rekli daj kako da nadmudrimo sve. Željna je eksponiranja, javnosti, a to ne može sa mladićima -  zaključila je Nada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Krmak

pre 5 godina

Era pravi krmak,i on i deda Milojko imaju slicnosti,a to je da nose pempas obojica,matore mazge,propala njihova stvar odavno,medicina dokazala da ljudi u tim godinama tesko i piske a kamoli sta drugo.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija