• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.03.2019

15:33

ALEKSANDAR KARAĐORĐEVIĆ POVODOM 20 GODIŠNJICE OD POČETKA NATO AGRESIJE NA SRJ: Agresija kakva se ne pamti i dokaz da NASILJE SAMO RAĐA NOVO NASILJE!

Društvo

ALEKSANDAR KARAĐORĐEVIĆ POVODOM 20 GODIŠNJICE OD POČETKA NATO AGRESIJE NA SRJ: Agresija kakva se ne pamti i dokaz da NASILJE SAMO RAĐA NOVO NASILJE!

Podeli vest

Povodom dvadesete godišnjice od početka NATO agresije nad SRJ, princ Aleksandar Karađorđević izjavio je da se Srbija i posle 20 godina bori da se oporavi od razaranja koje je pretrpela nezakonitim bombardovanjem građana, zemlje i infrastrukture


Princ Aleksandar naglašava da Evropa takvu agresiju ne pamti još od drugog svetskog rata, i da nasilje uvek rađa novo nasilje.

-Sa velikom tugom sećamo se užasne agresije i patnje koju su pretrpeli svi naši građani, tragično nastradali i njihove porodice.To je bio slučaj sveobuhvatne agresije kakav Evropa ne pamti od vremena Drugog svetskog rata,  a koja nije bila odobrena od strane Ujedinjenih nacija. Još jednom se nažalost pokazalo da nasilje samo rađa novo nasilje i bol- naveo je princ Karađorđević u saopštenju dostavljenom medijima.

Navodi da se takva agresija više nikada ne sme ponoviti, a izgubljeni životi i mnogi koji su povređeni, ne smeju biti zaboravljeni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Da Karađorđeviću,da su Srbi mnogo ranije pre sto godina vodili pametnu politiku, ovakvih situacija u Srbiji možda ne bi bilo.A nešto ne vidim Vaše agitovanje za zaštitu majke Srbije u Engleskoj,pa makar i jedan transparent podrške Srbiji i Srbima.

Drago

pre 5 godina

Blago tvojoj familiji ni ovog puta niko od Vas nije bio tu..

Klimt Bec

pre 5 godina

Ali Srbi i dalje tumaraju u komunjarskom slepilu, cak ni iz Tragedije 1999´ godine jos nisu izvukli pouke!!! I dalje su svi krivi koji su bili protiv bolesnog Milosevica, njegove politike i njegove kamarile s ubedjenjem svi su krivi a Slobu ce uskoro da predloze za Sveca... Danas je opet njegova zaostavstina na vlasti, a pogubne rezultate njihovih Apsurda svakim danom je sve vise!!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija