• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer

28.03.2019

17:57

VESELIN JEVROSIMOVIĆ PROGLAŠEN ZA NAJBOLJEG PRIVREDNIKA U REGIONU: Prestižna nagrada "Kapetan Miša Anastasijević" uručena u Rektoratu BU

Društvo

VESELIN JEVROSIMOVIĆ PROGLAŠEN ZA NAJBOLJEG PRIVREDNIKA U REGIONU: Prestižna nagrada "Kapetan Miša Anastasijević" uručena u Rektoratu BU

Podeli vest

Veselin Jevrosimović, predsednik kompanije Comtrade Group, danas je u Rektoratu Beogradskog Univerziteta primio prestižnu nagradu "Kapetan Miša Anastasijević" za najboljeg privrednika u regionu

Ovo važno društveno priznanje dodeljuje se u okviru projekta "Put ka vrhu", za unapređenje poslovnog ambijenta i afirmaciju Srbije u svetu. Dodela se realizuje uz logističku podršku Privredne komore Srbije, a u organizaciji Media Invent, Privredne komore Vojvodine, Univerziteta u Novom Sadu i Beogradu. Medijski pokrovitelj je RTV Vojvodina.

Veselin Jevrosimović kaže da je ova nagrada veliko priznanje i isto tako veliki podsticaj.

- Nagrada "Kapetan Miša Anastasijević" je veliko priznanje za mene i još veći podstrek za dalji rad u budućnosti. Želim da se zahvalim Beogradskom i Novosadskom Univerzitetu što su me predložili za nagradu. Kada vas ovako dve prestižne akademske institucije predlože, onda je to stvarno veliko priznnaje. Kapetan Miša je bio veliki čovek, veliki privrednik i dobrotvor, i mi treba da sledimo njegovu viziju i njegova dela - poručuje Jevrosimović.

Među kandidatima za ovogodišnje priznanje bili su istaknuti preduzetnici, kompanije, brendovi i stvaraoci iz raznih oblasti života i stvaralaštva.

DODELJENE I DRUGE NAGRADE

Među ostalim dobitnicima priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" su za nove tehnologije u građevinarstvu i industriji kompaniji "Sika", za najboljeg domaćina "Kraun Plaza", za promociju dokumentarnog filma "Beldoks", za najboljeg partnera u regionu Plantaža "13. jul".

Današnje nagrade dodeljene su na nivou Privredne komore Beograda, a 7. aprila u Novom Sadu biće dodeljena priznanja na nivou Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kokobil

pre 5 godina

Preduzetnik preduzmi nesto da zavrsis objekat u Rumi.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija