• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

03.04.2019

15:56

VELIKI PREOKRET U SLUČAJU NESTALE NATAŠE IZ NOVOG SADA! Otišla na izlet u Beč, pa joj se izgubio svaki trag! EVO GDE JE BILA SVE VREME!

Društvo

VELIKI PREOKRET U SLUČAJU NESTALE NATAŠE IZ NOVOG SADA! Otišla na izlet u Beč, pa joj se izgubio svaki trag! EVO GDE JE BILA SVE VREME!

Podeli vest

Kako se nezvanično saznaje, Nataša Veselinović Radovanović, za koju se mislilo da je nestala u Beču, uhapšena je u ovom gradu

 

Socijalni radnik je, kako se nezvanično saznaje, kontaktirao porodicu Novosađanke.

Ne zna se za koje je delo uhapšena.

Da podsetimo, za njom se tragalo od subote jer se nije pojavila na okupljanju grupe sa kojom je došla u Beč.

Nataša je preko agencije iz Novog Sada otišla na izlet u Beč i putovala je sama. Međutim, na mestu sastanka grupe za povratak u Srbiju se nije pojavila.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zozon

pre 5 godina

Radim u jednom od naših zatvora. Kada god bude lišen slobode neko od stranih državljana mi informiše o o tome MIP a oni njegovu ambasadu. Zar to Austrija ne radi.

Bokica

pre 5 godina

Plus, sigurno ima pravo na 1 telefonski poziv. Zar ne bi pozvala roditelje???? Kakve su ovo paušalne priče da je krala, bez ijednog dokaza, saopštenja njihove policije i sl.

Alex

pre 5 godina

Boli dupe Austrijance za strane drzavljane oni gledaju kako da ih se sto pre otarase

Marcco

pre 5 godina

Radi ali je spisak na dnevnom nivou toliki da treba dosta vremena da se obradi

Dule

pre 5 godina

Требало би, али очигледно то не раде због швапског комплекса више вредности.

Eto

pre 5 godina

Niti je inostranstvo za svakoga, niti je svaki srbin prispeo za inostranstvo!

filozof

pre 5 godina

Trebao joj parfem i videla od poslanika Mehe da kradja u tudjoj drzavi ,,nije,, grijeh....

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija