• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/alo

21.04.2019

23:54 >> 23:55

DEA JE MORALA NAKRATKO DA IZAĐE IZ BOLNICE: ONA JE DAMA GODINE!

Društvo

DEA JE MORALA NAKRATKO DA IZAĐE IZ BOLNICE: ONA JE DAMA GODINE!

Podeli vest

Dea Đurđević još uvek se oporavlja od stravične saobraćajke koju je doživela, kada joj je autobus otkinuo ruku

Ipak voditeljka je dana na kratko napustila bolnicu, zbog priznanja koje joj je uručeno.
Elegantno odevena sa osmehom na licu zahvalila se svima i poručila:

- Ja sam se baš oduševila kada su me pozvali za 'Damu godine'. Laska, da, ali mije drago što ljudi misle na mene i što me nisu zaboravili- rekla je Ea, a njene reči su rasplakale mnoge.

Iste večeri, Dea je ponovo bila hospitalizovana, zbog daljeg oporavka.

- Vraćam se večeras u bolnicu. Dobro se osećam. Mnogo bolje nego ranije. Moram da budem hospitalizovana i dalje, ali se vraćam polako normalnom životu- dodala je voditeljka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kosta

pre 4 godine

Dama godine zato sto je udario autobus? Bas lepo. A za muskarca godine sta treba, kamion? Voz? Brod?

zozon

pre 4 godine

Želim joj brz oporavak, ali se pitam po čemu je ona dama godine, samo zato što vi novinari bliskoj vlasti to hočete. Zar nije Marija Lukić iz Brusa mnogo više zaslužila tu titulu jer je svojim postupkom odbranila kako svoju tako i čast mnogih drugih žena. Muka mi je više od vas "novinara", očekujem da uskoro i go*no proglasite kao najsalđi kolač ako vam to onaj odozgo naredi.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija