• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.04.2019

13:31

(FOTO/VIDEO) OJ KOSOVO, KOSOVO GRMELO NA HRISTOVOM GROBU! Ovako su Srbi u Jerusalimu obeležili Veliki petak!

Društvo

(FOTO/VIDEO) OJ KOSOVO, KOSOVO GRMELO NA HRISTOVOM GROBU! Ovako su Srbi u Jerusalimu obeležili Veliki petak!

Podeli vest

Kao i svake godine pred Uskrs, veliki broj pravoslavnih hrišćana se uputio u Svetu zemlju da obiđe grob Isusa Hrista, a na Veliki petak, dan Hristovog stradanja, putem kojim je i sam Hristos nosio krst, prošli su i brojni hodočasnici iz Srbije

Velika grupa srpskih vernika pojavila se u Jerusalimu, noseći krstove i ikone, a najviše pažnje je privukla pesma "Oj Kosovo, Kosovo".

Foto: Tanjug/AP

(VIDEO) BRUKE MILOGORSKE! Uoči najvećeg hrišćanskog praznika SRUŠENA RODNA KUĆA SRPSKOG PATRIJARHA!

Snimak je nastao na ulasku u hram Vaskrsenja Hristovog.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvsna građanska

pre 4 godine

Mijailo, u pravu ste: ne peva se. Ali se i ne raduje bilo čemu i bilo kome i zbog bilo koga i zbog bilo čega - zato što je Veliki petak najtužniji praznik u celom hrišćanskom svetu a to znači i kod pravoslavnih vernika. Monasi su najtužniji dan zloupotrebili u političke svrhe.

Haralampije

pre 4 godine

snimak je od prosle godine ali je svakako dirljivo

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija