• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.04.2019

16:22

(VIDEO) JAK GRAD PROTUTNJAO SRBIJOM I BALKANOM! Led veličine klikera zabeleo polja u Vojvodini, u Banjaluci i SNAŽNI UDARI VETRA!

Društvo

(VIDEO) JAK GRAD PROTUTNJAO SRBIJOM I BALKANOM! Led veličine klikera zabeleo polja u Vojvodini, u Banjaluci i SNAŽNI UDARI VETRA!

Podeli vest

Posle 30 u plusu za Veliki petak pojedine delove Srbije danas, na Veliku subotu, zadesili su jaki pljuskovi, ali i grad

Grad veličine klikera padao je u Vojvodini, a fotografija iz mesta Jaša Tomić pokazuje kako su se livade zabelele nakon grada.

 

Grad je, osim u našoj zemlji, padao i u Makedoniji, Hrvatskoj i BiH gde je u području Mišinog Hana padala i jaka kiša sa snažnim udarima vetra. Led je padao neprekidno pola sata, a automobili su prolazili kroz pravu vodenu bujicu.

 

(FOTO) NOĆIMA SU SE ČULI URLICI, a onda su na društvenim mrežama osvanuli SNIMCI NADZORNIH KAMERA sa hrvatskog poluostrva

I Banjaluku je pogodio snažan led kojem je prethodio jak vetar.

 

Zasad je nepoznato kolika je šteta nanesena srpskoj poljoprivredi. Ni delovi Srbije koji su izbegli grad nisu mnogo bolje prošli, jer se na njih sručila velika količina padavina.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija