• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.05.2019

23:07

(FOTO) "ZAKOLJI SRPSKU DECU" I "UBIJ SRBINA", OVAKO JE PROŠAO PLAKAT PUPOVCA U GRADOVIMA HRVATSKE: Mržnja bez kraja!

Društvo

(FOTO) "ZAKOLJI SRPSKU DECU" I "UBIJ SRBINA", OVAKO JE PROŠAO PLAKAT PUPOVCA U GRADOVIMA HRVATSKE: Mržnja bez kraja!

Podeli vest

Na predizbornom plakatu Milorada Pupovca i njegove Samostalne demokratske srpske stranke (SDS S) u Zagrebu su ispisani ustaški simobili i poruke "Zakolji srpsku decu" i "Ubij Srbina", javlja hrvatski sajt Indeks.

Nakon uništavanja plakata za izbore za Evropski parlament, oglasio se Pupovac na Fejsbuku, gde je poručio da je Zagreb njegov grad, a da to nije poruka njegovog grada. 

- Zagreb, moj grad. Grad moje dece, mojih studenata i mojih prijatelja. Grad koji mi je dao koliko i moji roditelji. Grad kojem dajem koliko deca mogu dati roditeljima. Ovo nije poruka mojeg grada. Zagreb je i Zagreb - poručio je Pupovac.

Reagovao je i SDS S, koji je na istoj društvenoj mreži upitao "Koliko bednik treba da budes da bi ovo napisao?"

- "Zakolji srpsku djecu'' i "Ubij Srbina'', poručuje nam ''nepoznati počinitelj'' i ljubitelj ustaštva u Zagrebu, na raskrsnici kod Zagrepčanke. Neće nas preplašiti! Izaći ćemo na izbore i glasati za listu 24 i ljude koji će se boriti protiv ljudi koji bi decu ponovo klali... - navode u toj stranci. 

Ranije je objavljeno da su u Rijeci, na više mesta, pokidani plakati s fotografijama Pupovca i natpisom ispisanim pola ćirilicom pola latinicom "Rođen u Hrvatskoj", a u Zagrebu i plakat s fotografijom Dejana Jovića. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 4 godine

Kad ce civilizacija stici u Hrvatsku? Zasto ih EU drzi toliko nazadne i zaostale, zasto nesto ne urade. Zasto ih i dalje drze za njihove prljave poslove ubijanja. Znaju li oni da je Hrvatski narod napacen, da imaju najveci pocenat mentalnih bolesti od pumpanja tolike mrznje u njih. Te bolesti su izgleda usle u njihove gene. Zaista neko bi trebao da pomogne tim jadnicima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija