• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

21.05.2019

09:36

NATO ZLOČINCI HTELI DA SRAVNE TERAZIJE '99 GODINE! Vesli Klark tražio da prvi "tomahavk" BUDE BAČEN NA CENTAR BEOGRADA! Poginulo bi najmanje 10.000 Srba!

Društvo

NATO ZLOČINCI HTELI DA SRAVNE TERAZIJE '99 GODINE! Vesli Klark tražio da prvi "tomahavk" BUDE BAČEN NA CENTAR BEOGRADA! Poginulo bi najmanje 10.000 Srba!

Podeli vest

Vesli Klark je tražio, da kad počne agresija na Jugoslaviju, prvi "tomahavk" bude bačen na centar Beograda

Američki general Vesli Klark, komandant NATO tokom bombardovanja SRJ 1999, hteo je da sravni Terazije u Beogradu! On je, naime, tražio da prvi "tomahavk" bude bačen u sam centar naše prestonice.

Na ovaj način bi bilo ubijeno najmanje 10.000 Srba, što bi, kako se navodi bila nezapamćena katastrofa.

BIL KLINTON SLAO UBICE NA KOSOVO: Čak 400 američkih specijalaca 1999. borilo se NA STRANI OVK TERORISTA!

- Strahovali smo za ljude, nisam bio siguran da neće gađati most na kome su ljudi, isto kao što su gađali svaki drugi - kaže general Nebojša Pavković i navodi:

(FOTO) SRBIN UPAO NA AMERIČKI SERVER I SKINUO VIŠE OD 400 TAJNIH FOTOGRAFIJA NATO BOMBARDOVANJA! Pogledajte nikad viđene scene koje svedoče o PAKLU "MILOSRDNOG ANĐELA"

- Vesli Klark je tražio da, kada počne agresija, prvi tomahavk bude bačen na Terazije.

KLARK I OLBRAJTOVA ZARAĐUJU NA MRTVIM SRBIMA! Američki zločinci u vreme bombardovanja razvili UNOSNE BIZNISE NA KOSOVU!

Pukovnik Ljubinko Đurković, tadašnji komandant odbrane Košara, potvrdio je Pavkovićevu tvrdnju.

- Apsolutno je istina to što je rekao Pavković. Da se desio tomahavk imali bi zločin neviđenih razmera. Svakako su učinili genocid nas srpskom vojskom i narodom korišćenjem oružja sa osiromašenim uranijumom - kaže Đurković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Paparaco

pre 4 godine

Bože dragi. Ludaci na svim stranama. Ali, ta, prekookeanska "skupina" je za divljenje. Može li toliko zla biti u tim ljudima a da nemaju moć? Teško.

Saradžogla

pre 4 godine

Pogledajte likove klintona,klarka i olbrajtove? Živi leševi!Zlo im izbija iz očiju a najgore je što njima dlaka ne fali već će sve ispaštati njihovi potomci.Mi im spasili 520 avijatičara da ih ne zarobe nemci i ustaše a bil klinton po naređenju prokletog engleza blera poslao unuke spašenih avijatičara da bombarduju spasioce.DA BOMBARDUJU SPASIOCE SVOJIH DEDOVA ! Većeg jeresa nema a niti će biti!Proklete pare narko albanske mafije.PS.Krenuli brojni teksašani da se odvoje od Amerike koja misli da je Sjedinjena i došla nacionalna garda tako da ih je sve poubijala.Bez pregovora ili zarobljavanja.

Mito

pre 4 godine

Nazvati Klarka generalom , je sramota za sve generale u istoriji, a posebno o ovome treba da razmisle Ameri. Doduše oni su ga smenili pošto je generalu Đeksonu naredio napad na ruske jedinice na aerodromu u Prištini (iako je na vlasti bio Jelcin posledice su mogle biti nesgledive). Druga sitnica kada pogledate genezu potomak je emigranta zemlje istočne Evrope, bez vojne tradicije, porodica koja je jedva preživljavala i zato emigrirala. Kada pogledate istoriju svi kraljevi su bili vojskovođe, a u novijoj istoriji svi kraljevi bez obzira za dodatna školovanja završavaju vojne akademije i časni su prvo ljudi pa oficiri (govorim o ozbiljnim zemljama i ako izlaze na more njihove zemlje oni su pomorski oficiri, more-voda je oko 70% planete). Postoji još jedna sitnica i Olbrajtova koja potiće iz diplomatske porodice iz istočne Evrope, kojoj je Beograd za vreme IB-a spasio život se za male pare kao i Klark prodala Šiptarima. Primitivizam i mržnja su odraz njihovih aktivnosti. S poštovanjem

zoran

pre 4 godine

Otkud ta procena. U Beogradu ima fukare sa svih strana, ne možeš tu naći 10.000 iz Srbije. Dovuklo se to iz dinarskih guduja, pa žara i pali. Ali da radi, e to ne može. Nikada ništa nisu radili, pa što bi ovde. A u sve se razumeju, posebno u osiromašeni uranijum i avione koji lete visoko i ostavlaju bele tragove. Ej, blago nama sa njima. A svi pohvatali penzije sa nepunih 50 godina. Takav bio zakon, posebno za invalidske.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija