• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

21.05.2019

15:43

NOVA GENERACIJA MLADIH HEROJA SRBIJE! NIS i Egzit Fondacija i ove godine organizuju konkurs „Youth Heroes“

Društvo

NOVA GENERACIJA MLADIH HEROJA SRBIJE! NIS i Egzit Fondacija i ove godine organizuju konkurs „Youth Heroes“

Podeli vest

Kompanija NIS i Egzit Fondacija i ove godine organizuju konkurs „Youth Heroes“, čija je osnovna ideja promocija mladih, uspešnih i humanih pojedinaca koji predstavljaju pozitivne primere u društvu

„Youth Heroes“ priznanja dodeljuju se iz četiri oblasti: obrazovanje i nauka, preduzetništvo i kreativne industrije, društveni aktivizam i kultura i umetnost.

Konkurs je otvoren od 20. maja do 20. avgusta, a nosioci titule „Youth Heroes“ biće proglašeni u septembru ove godine.

Pravo učešća na konkursu imaju svi mladi uzrasta od 15 do 30 godina sa državljanstvom ili prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, koji  imaju dostignuća, nagrade ili priznanja iz oblasti obrazovanja, nauke, kulture, umetnosti, društvenog aktivizma, preduzetništva i kreativnih industrija. Kandidata može predložiti organizacija, pojedinac ili se može prijaviti samostalno putem slanja popunjenog konkursnog obrasca.

Dobitnici priznanja osvojiće i vredne novčane nagrade, ulaznice za EXIT i Sea Dance festival, kurseve za lično usavršavanje HR centra i komplet knjiga „Vulkan izdavaštva“. 

Svi zainteresovani mogu naći više informacija o prijavi za konkurs na sajtu www.youth-heroes.org.
Ovo je četvrta godina zaredom da NIS i Egzit Fondacija objavljuju konkurs čiji je osnovni cilj da se mladi heroji u Srbiji predstave javnosti i promovišu, kako bi postali inspiracija, ponos i uzor za nove generacije.

Pored kompanije NIS, partneri u projektu „Youth Heroes“su i Radio Televizija Srbije i kompanija Ringier Axel Springier.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija