• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

21.05.2019

18:17 >> 18:23

SRBIJO, DOSTA SI TRPELA BEZOBRAZLUK! Bujanovac sprema "Dane komandanta Lešija",  IGRAĆE I FUDBAL U ČAST TERORISTE!

Društvo

SRBIJO, DOSTA SI TRPELA BEZOBRAZLUK! Bujanovac sprema "Dane komandanta Lešija", IGRAĆE I FUDBAL U ČAST TERORISTE!

Podeli vest

Na zvaničnoj stranici Opštine Bujanovac na Fejsbuku u nedelju uveče je objavljena najava „tradicionalne manifestacije Dani komandanta Lešija", odnosno Ridvana Ćazimija, jednog od vođa OVPMB koji je poginuo u sukobima sa srpskim snagama bezbednosti 24. maja 2001. godine u okolini Velikog Trnovca

Po agendi, objavljenoj na stranici opštine, obeležavanje "Dana komandanta Lešija" počinje 23. maja literarnim časom u bujanovačkom Domu kulture.

Dan posle sledi marš od fudbalskog terena u Velikom Trnovcu do mesta Lešijeve pogibije, a potom poseta porodici, muzeju i na kraju fudbalska utakmica.

VULIN OGORČEN POTEZOM HRVATSKE: Pozvali teroriste da glume vojsku - OPET SU BRAĆA PO ORUŽJU SA ŠIPTARIMA!

Poslednjeg dana manifestacije biće položeni venci na njegov grob, nakon čega će u Domu kulture biti održana komemoracija, navodi se u programu, preneo je portal jugpres.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SuverenaAnonimka

pre 4 godine

A VLADA SRBIJE DOZVOLJAVA DA SE TERORISTI VELICAJU? nISTA NE CINI? NI ZA TAKSE, NI ZA VOJSKU, NI ZA PALJENJA, NI ZA KRADJE... STO BI SADA USTALA ZBOG TERORISTA?

misterNO

pre 4 godine

Tamo će direktor doma kulture da zabranjuje film a mi ćemo da im dozvolimo da igraju nekakve memorijalne turnire terorista! Gasi to, državo moja!

halimi

pre 4 godine

kakve bre veze ima srbija sa bujanovcem,uskoro se bujanovac pripaja kosovu ko moze to da zaustavi ,srbija sigurno ne

Sumadinac

pre 4 godine

E moj himija tu igru neces videti nego pakuj ti tvoje stvari i za Albaniju.

halimi

pre 4 godine

nismo ti mi srbi pa da se pakujemo i bezimo na traktorima ili jatovim avionima mi smo svoji na svome i tu ostajemo zauvek a vi se i dalje junacite na drustvenim mrezama i zivi te u nekim fantazijama

Saradžogla

pre 4 godine

Zajednička akcija Grčke,Makedonije,Srbije,Crne Gore,Hrvatske i Italije i SVI ALBANCI U ALBANIJI!Zašto i Hrvatska? Znaju da ako ,,padne,, Crna Gora i Srbija u albansko ropstvo sledeća je Hrvatska.

Avram

pre 4 godine

Teritorija na kojoj se.nalazi albanska.arnautska drzava je srpska teritorija okupirana od.turaka I jos ne oslobodjena,tako da tu za njih nema mesta vec samo Sicilija,odakle su dosli ili da se proteraju u njihovu postojbinu Aziju

Dosada

pre 4 godine

Ko ne postuje zakon Srbije u zatvor!!Dosta vise siptara da nas provociraju!

jabo

pre 4 godine

šipu ga loma ----Ničija nije gorela do zore, samo sunčev sjaj nema svoj kraj, doći će i vama teroristima jednom kraj-a kada dođe boleće

Mihajlović

pre 4 godine

Misliš? ??, da Srbija ne može da zaustavi vas ... hmmm izgleda došlo vreme da ovca plaši vuka blejanjem a vi blejite naveliko. .

Nikola

pre 4 godine

@halimi Hoces ponovo da ides u prve 'borbene redove' da nosis transparent: Heljp Nato, Heljp Jurop, Sejv tuljumba...Ko onomad sto ste nosali?

Saradžogla

pre 4 godine

haljimi,Rusija,Kina i Indija su sile.Ameriku očima ne mogu da gledaju.Imaju ukupno TRI MILIJARDE I 200 MILIONA STANOVNIKA.Ameri uviđaju da su u Evropi suvišni.Engleze uveliko osvajaju indusi i muslimani.Gradonačelnik Londona je musliman Kan iz Pakistana.Prema tome ,,haljimi,, da mu ga daš malo po kočnici i DA SE VRATIŠ SRPSKOME RODU.Albanac je pripadnik okupacionih snaga a to nije sigurna pozicija.Šiptar je srpskoga roda koji živi kao rob narko albanske mafije.PS.Ona Brovina vas je obrukala do daske.Lažljivica vam je sve upropastila.

misterNO

pre 4 godine

@halimi vidi, "fudbaler"...nemamo mi dana u godini, koliko bi vi trebali "memorijalnih turnira da igrate..;)

DEDA RAKA

pre 4 godine

Po svemu sudeći uskoro će ti biti ZP (zadnja pošta ) PROKLRTIJE - baš odgovarajući naziv.

milan lala

pre 4 godine

Terorista u dom kulture moze a Ruski film nemoze , albanci u Srbiji komanduju.

Miso

pre 4 godine

Ako ovo drzava Srbija dopusti,a koliko smo obavesteni nije bilo reakcije na zabranu filma,onda zaista ne znam sta da kazem osim,da su im vrata do Nisa sirom otvorena.Kakav Lesi ,kakvi bakraci,u Tiranu pa se klanjajte do mile volje,u Srbiji NE MOZE.

viljuska

pre 4 godine

@halimi drugo pitanje...kakve veze siptari imaju sa balkanom? mars bre stoke u vas kavkaz pa se tamo valjajte po blatu retardirani kozojebci. Vidices ti smradu sta vas ceka kad vas amerike vise ne podrzava. Kupite vec nike running patike

VP

pre 4 godine

Pozdrav od 12. bataljona Vojne Policije za ekipu sa juga.

SS

pre 4 godine

Kako su nekad lepo radili i sređivali stanje u državama,Staljin i Tito.Miline,dal ima neko m*da da nastavi takav rad i red.

Bla Bla

pre 4 godine

Вала докле више?! Доста је било са тим Шиптарима који су узели мах....Одсвира ће се њима крај и само полако.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija