• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

21.05.2019

23:19

LEPA DŽAJINA KĆI I MLADI BIZNISMEN ODREŠILI KESU ZA VENČANJE! Džajka i Anin brat prave svadbu od 80.000 evra!

Društvo

LEPA DŽAJINA KĆI I MLADI BIZNISMEN ODREŠILI KESU ZA VENČANJE! Džajka i Anin brat prave svadbu od 80.000 evra!

Podeli vest

Dragana Džajić i Miloš Ivanović ubrzali planove za venčanje kad su saznali da će postati roditelji. Nisu štedeli prilikom izbora hotela, muzike, venčanice, dekoracije...

Dragana Džajić i Miloš Ivanović prave svadbu od 80.000 evra, saznaje Informer! Ćerka legendarnog fudbalera Dragana Džajića udaće se u subotu, 25. maja, u Beogradu za brata teniserke Ane Ivanović, Miloša Ivanovića.

Foto: Informer DN

Zaljubljeni par je navodno ubrzao planove za svadbu kad je saznao da je Dragana trudna i nimalo nije štedeo prilikom izbora hotela, muzike, venčanice, dekoracije...

Peva im Saša Matić

Imam tremu

Pomalo imam tremu pred venčanje, što je valjda normalno
Dragana Džajić

Njih dvoje će crkveni brak sklopiti u Hramu Svetoga Save, a građansko venčanje i svadbeno veselje imaće u jednom luksuznom beogradskom hotelu pred oko 150 zvanica.

- Porodice Džajić i Ivanović odrešile su kesu za svadbu, a najviše novca izdvojili su za muziku i venčanicu! Na veselju će im, između ostalih, pevati folk zvezda Saša Matić. On i ostali muzičari će te noći uzeti oko 20.000 evra - kaže naš izvor i dodaje:

- Dragana prati modu i bilo joj je bitno da se uda u glamuroznoj venčanici, pa se odlučila za kreaciju čuvene Vere Vang od 15.000 evra. Nakon svečane ceremonije, mlada će se presvući u haljinu koju je sama kreirala. Meni koji su Džajka i mladi biznismen izabrali koštaće ih više od 11.000 evra, a za neke goste iz inostranstva rezervisali su noćenje u apartmanima, za šta će iskeširati još 5.200 evra. Da bi sve bilo pod konac, mladenci su angažovali organizatora venčanja za 3.000 evra.

Dragan Džajić oduševljen budućim zetom Milošem

Dragana kaže da su njen otac Džaja i cela familija oduševljeni budućim zetom:
- Moja porodica izuzetno voli i ceni Miloša. Veoma su srećni što pored sebe imam nekog ko je veoma dobar čovek i maksimalno posvećen našem odnosu. Veran je kao prijatelj, ali i kao partner. U njemu vidim oslonac i njegova podrška mi mnogo znači.

Foto: Informer DN

Ugasila društvene mreže

NA OVO SU DALI NAJVIŠE NOVCA

Veselje u hotelu 11.250 evra
Smeštaj za goste iz inostranstva 5.200 evra
Muzika 20.000 evra
Organizator venčanja 3.000 evra
Dekoracija 9.000 evra
Venčanica 15.000 evra
Torta 800 evra
Fotografi i kamermani 4.000 evra
Ostali troškovi 12.000

 

Na svadbu iz Amerike stiže Ana Ivanović sa mužem, fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.

- Ana je oduševljena budućom snajkom, a Švajni jedva čeka da se proveseli na pravoj srpskoj svadbi - kaže naš sagovornik.

Otkad je započela vezu sa Aninim bratom, Dragana je ugasila profile na društvenim mrežama i izbegavala da priča o privatnom životu. Izuzetak je napravila pet dana pred svadbu.

Foto: Informer DN

Stižu Ana i Švajni

Ana je oduševljena budućom snajkom, a Švajni jedva čeka da se proveseli na pravoj srpskoj svadbi

- Pomalo imam tremu pred venčanje, što je valjda normalno. Trudim se da se opustim i da svakoga dana završim po jednu stavku koja je vezana za proslavu. Veći deo je gotov, ostali su još neki detalji. Za sve se konsultujem sa Milošem, želim da i njemu i meni taj dan bude lep u svakom smislu. Od muzike, dekoracije, hrane... Tog dana, za koji se kaže da je najvažniji u životu, najbitnije nam je to što ćemo nas dvoje biti okruženi samo našim pravim prijateljima i porodicom - kazala je Dragana za "Bazar".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Neozbiljni

pre 4 godine

Bolje da se rodis ko neciji brat ili necija cerka...srecno mladenci!!

Tako treba

pre 4 godine

Brat je pametnije uradio od sestre. Pravice Srbe u Srpkinji, a u njenoj sestri, Švaini, pravi male Švajnčiće. Ode deo identiteta srpskog naroda, kroz pomodarku. Za nju nije bilo kape, kao za Rajka u Srbiji. Ko shvati, razumeće.

king

pre 4 godine

cuj za biznismena kome treba danas dobar zanatlija biznismeni su u modi oni plate pa se klate

Izbori 2024

TV

Putin pokidao na izbore, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom!
Live TV

Putin pokidao na izbore, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom!

Francuska je primila znanju rezultate predsedničkih izbora u Rusiji, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Francuske. Prema oceni francuskog diplomatskog resora, izbori su protekli s nizom neregularnosti, a Pariz je izrazio žaljenje zbog odsustva posmatračke komisije OEBS-a. Ministarstvo inostranih poslova Francuske je navelo da "nikada ne priznaje" rezultate izbora u Rusiji. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su književnici dr Radovan Kalabić i Igor Ivanović.

19.03.2024

10:00

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede!
Live TV

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede!

Pobeda Vladimira Putina na predsedničkim izborima u Rusiji je ubedljiva. Kako pokazuju podaci centralne izborne komisije, on je dobio 58 miliona glasova, što je najveća cifra glasanja od 1991. godine. Stari novi predsednik Rusije nije krio zadovoljstvo zbog izbornog rezultata, ali je glavno pitanje: šta će Putinova pobeda doneti svetu! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost, advokat Branko Pavlović i potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta.

19.03.2024

09:39

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59