• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.06.2019

21:51

(VIDEO) MLADUNČE DIVLJE SVINJE ULETELO U RESTORAN! Ulazna vrata bila otvorena, prugasti mališan izbezumljeno upao!

Društvo

(VIDEO) MLADUNČE DIVLJE SVINJE ULETELO U RESTORAN! Ulazna vrata bila otvorena, prugasti mališan izbezumljeno upao!

Podeli vest

Mladunče divlje svinje svo izbezunljeno i isprepadano trčeci kejom i bežeći od napada vučjaka i terijera uletelo u meksicki restoran “ Rio Zapata” na Novom Beogradu

Vrata restorana su bila otvorena, tako da je prugasti mališan tu potražio spas.

- Bila sam veoma iznenađena jer me je mladi par na vratima pitalo da li je naše - rekla je za Informer Violeta, koja radi u restoranu.

Foto: Informer/Viber

Ona je dodala da se mladunče divlje svinje treslo od straha, dva tri sata.

Foto: Informer/Viber

- Bilo mi ga žao, pa sam mu dala ostatke hrane iz kuhinje. Kuvar je došao i pozvao udruženje za zaštitu životinja - rekla je ona i dodala:

Foto: Informer/Viber

Violeta

- Borili su se da ga uhvate, jer se mladunče skrivalo i zavlačilo po ćoškovima.

(VIDEO) NASTAVLJA SE INVAZIJA DIVLJIH SVINJA U BEOGRADU! Jedna je uspela da skoči sa petog sprata garaže na Obilićevom vencu, a pogledajte kako PLIVAJU KOD BETON HALE!

 

- Usvojila bih ga da sam smela i da imam dvorište - rekla je Violeta.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 4 godine

Ovo je daleko LEPSE i prijatnije od Stanije, Ane, Lune i ostalih spodoba i kurvica, koje samo sto nam ne iskacu iz frizidera !!!

Ljube

pre 4 godine

Jadne životinje, Veliko ratno ostrvo je potopljeno i morale su da beže odande. Gde su lovačka udruženja da im pomogunu i spasu ih NA VREME a ne sada da ih vijaju po gradu?

miroslav moric

pre 4 godine

laksu ruku ima ,,meksikanac,, da ga prikolje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija