• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

13.06.2019

12:33

(VIDEO) OBJAVLJUJEMO RAT NAJVEĆEM NEPRIJATELJU NAŠE ZEMLJE! Govor glumca Nenada Jezdića  dugo će se pamtiti: SVE ZA SRBIJU, SRBIJU NI ZA ŠTA!

Društvo

(VIDEO) OBJAVLJUJEMO RAT NAJVEĆEM NEPRIJATELJU NAŠE ZEMLJE! Govor glumca Nenada Jezdića dugo će se pamtiti: SVE ZA SRBIJU, SRBIJU NI ZA ŠTA!

Podeli vest

Bela kuga nadvila se nad Srbijom. Smrtonosna epidemija puste zemlje širi se rubnim područjima Srbije i zlokobno preti da zatre srpsko selo. Upravo to selo je održalo Srbiju, nahranilo nas i othranilo. Sa nestajanjem sela nestala bi i Srbija

Ovako je glumac Nenad Jezdić počeo svoje obraćanje u Palati Srbije pred osnivanje Nacionalnog saveta za spas sela.

"U hiljadu sela ima manje od po 100 stanovnika. U više od 200 sela nema nikog mlađeg od 20 godina. Probudimo se, osvestimo se, stavimo prst na čelo svi mi koji želimo dobro Srbiji. Upotrebimo znanje da spasemo srpsko selo. Da se vratimo korenima, da zaboravimo sve naše trenutne deobe i sprečimo preteće seobe. Jer srpski seljak je oduvek bio i hranitelj i branitelj Srbije, najsavesniji ćuvar naših prirodnih bogatstava. Naše selo mora da bude spoj tradicionalnog i modernog. Da se niko ne postidi da kaže da je selja - već da sa ponosom to izgovara. Gospodo seljaci, poštovani domaćini, Srbija je zemlja na brdovitom balkanu. Svi smo mi najmanje trećim ili četvrtim kolenom izašli iz srpskog opanka i samo zajedničkim snagama možemo da obnovimo srpsko selo. Da ostanemo i budemo svoj na svome, da se dečja graja ponovo zaori našim selima. Ako sačuvamo selo, sačuvali smo Srbiju. Objavljujemo rat trenutno najvećem neprijatelju Srbije - demografskoj eroziji naše zemlje. Objavljujemo opštu mobilizaciju, sve za Srbiju Srbiju ni za šta, smrt fenomenu puste zemlje i bele kuge, i za spas srpskog sela", rekao je skoro u dahu Nenad Jezdić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Seljaj

pre 4 godine

Bravo Jezdo! Zdravo razmišljanje. Ali... Infrastruktura, putevi, zadruge. To ne postoji na selu, to su uslovi za normalan život. Naše selo u poređenju u sa švajcarskim ili austrijskim je u zaostatku 80 godina. Zašto? Pa zato što se ne ulaže u selo ravnomerno kao u velikim gradovima,bukvalno se otimaju po mizernim cenama poljoprivredni proizvodi od seljaka. Lakše da se uveze i da zarade nekoliko ljudi nego da seljak bude bogat. Destrukcija sela je počela pre 30 tak godina i radi se na tome još uvek, nažalost. Ne trebaju seljaku krediti da bi banke zaradile, jedina potrebna stvar je unapred dugoročno realna poznata fiksna cena poljoprivrednih proizvoda sa garantovanim otkupom i isplatom u roku. Samo to i svi problemi su rešeni, baš svi u vezi sela.

DEDA RAKA

pre 4 godine

Srpski seljak svom narodu i državi treba - pa bez njega ne bi bilo ni žita ne hleba. Na seljaka mislite kad je ratno stanje i kad stignu porezi i drugo davanje. Seljak nam je ZAKON, promućkajte glavu, plate ćemo imati dok on ima kravu. PREDSEDNIČE PRST NA ČELO PA ZAŠTITI SELO.

Ljubo

pre 4 godine

Toliko smo nisko pali u zadnjih sedam - osam decenija ,je*o nam je Tito mater za vekove .Komunizam nam je zatrovo zemlju dva metra u dubinu ,,a onda su dosli ovi " domoroci" i zavrsili posao .

milan

pre 4 godine

Bravo mladicu ti si ponos svoga roda. Tvoj sam vojnik do groba.

podrška

pre 4 godine

Najzad! Ekologija - ljudi, zemlja, voda, hrana...to je ono na što Srbija treba da se dodatno fokusira. Kada budemo imali čistu reku, zemlju, može da se proizvodi najbolja hrana za sve...imaćemo i čistu misao. Sramota je da se samozagađujemo, kada imamo sve resurse za ekološki dobru zemlju i ljude.

Mima

pre 4 godine

Neoženjen, plaća porez na dohodak 30% Oženjen bez dece, plaća porez na dohodak 20% Oženjen sa jednim detetom, plaća porez na dohodak 15% Oženjen sa dvoje dece, plaća porez na dohodak 10% Oženjen sa više od dvoje dece, plaća porez na dohodak 5% TAKO SE BORI PROTIV BELE KUGE, A NE FOLIRANJEM I RAZNIM PRIČAMA! Ne mislim na Jezdića.

samo realno

pre 4 godine

da se skrešu prava feministima, vrati porodični siszem gde se zna glava porodice i žene manje busaju da budu muškarci. I na kraju žena ne može i da radja puno i da se gura svuda da radi a samo da ne bi zavisila od muža I tu je problem

Od mene toliko

pre 4 godine

Dyaba tambura, jer u Srbiji samo bu**le radjaju, posto nema opravdanja da se rodi dete cija su buducnost jad, beda i psihicko ropstvo!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija