• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.06.2019

14:09

CELA SRBIJA U "NARANDŽASTOM"! Pljuskovi, grad i grmljavina prete sve do 25. juna!

Društvo

CELA SRBIJA U "NARANDŽASTOM"! Pljuskovi, grad i grmljavina prete sve do 25. juna!

Podeli vest

Republički hidrometeorološki zavod objavio je danas upozorenje za područje cele Srbije na lokalnu pojavu obilnih ljuskova sa gradom do 25. juna


Zbog najavljenih pljuskova i grmljavine aktiviran je i narandžasti meteoalarm za celu Srbiju.

Time se upozorava da su prognozirane vremenske pojave opasne, a takvog su inteziteta da mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje. Treba biti vrlo obazriv, svestan rizika i redovno informisan o detaljima očekivanih meteoroloških uslova, objavljeno je na sajtu RHMZ.

Izdato je i upozorenje za region Pomoravlja na jake pljuskove sa grmljavinom sa količinom padavina od 20 do 30 mm, lokalno i više.

U narednih sat vremena u brdsko-planinskim krajevima mestimično kiša i pljuskovi sa grmljavinom, izraženijim u Pomoravlju i na jugoistoku Srbije.

Na severu zemlje suvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija