• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.06.2019

20:29

ULEPŠAJTE NEKOME DAN! NIS poklon-kartice za sve prilike

Društvo

ULEPŠAJTE NEKOME DAN! NIS poklon-kartice za sve prilike

Podeli vest

Poklon je najbolji način da dragoj osobi izmamimo osmeh i ulepšamo dan. Zato su NIS "Petrol" i GAZPROM benzinske u svoju ponudu uvrstile nove poklon-kartice, i to u vrednostima od 1.000, 3.000 ili 5.000 dinara, koje će rešiti sve naše nedoumice oko izbora pravog poklona za bliske osobe

Ovaj mali znak pažnje idealno je rešenje kada želimo da obradujemo najbliže prvim kilometrima posle položenog vozačkog ispita ili povodom kupovine novog automobila, kada imamo potrebu da se zahvalimo za dugogodišnje prijateljstvo ili poželimo srećan put na odmor.

Bilo da putujete na more, vozite po gradu ili ste se uputili na izlet u prirodu, NIS "Petrol" i GAZPROM benzinske stanice, uz priliku za dopunu rezervoara gorivom vrhunskog kvaliteta, predstavljaju idealno mesto za osveženje gde uz šoljicu "Drive Cafe", kafe neodoljivog ukusa, možemo da uživamo u raznovrsnoj i bogatoj ponudi "Drive Cafe" restorana.

Foto: Informer DN

Na NIS "Petrol" i GAZPROM benzinskim stanicama uvek nas čekaju prijatna iznenađenja, a poslednja u nizu novina je upravo NIS poklon-kartica.

Vrednosne poklon-kartice mogu da se iskoriste kako za gorivo, tako i za bogat asortiman svih proizvoda koji se nalaze u ponudi na benzinskim stanicama NIS, čime se još jednom potvrđuje da su NIS "Petrol" i GAZPROM benzinske stanice - naš pouzdan i verni partner na svakom pređenom kilometru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija