• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M. Rebić

13.07.2019

10:00

(VIDEO) GDE ĆE SAD SRBI NA MORE POSLE SVIH LETNJIH KATASTROFA? Poslušajte odgovore naših sagovornika!

Društvo

(VIDEO) GDE ĆE SAD SRBI NA MORE POSLE SVIH LETNJIH KATASTROFA? Poslušajte odgovore naših sagovornika!

Podeli vest

Ovo leto baš nije naklonjeno srpski turistima. U Hrvatskoj i Crnoj Gori smo praktično nepoželjni, Grčku je pogodio uragan, u Egiptu je konstantna pretnja od terorističkih napada, a Turska nikad nije bila skuplja

Da li je to znak da se okrenemo domaćim destinacijama ili smo ipak za tradicionalno letovanje na obali mora.

Poslušajte šta su naši sagovornici imali da izjave na ovu temu.

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 4 godine

Ne treba da idemo na more nigde,kad smo glup,podvodljiv,neodgovoran,nezasitan narod,jer da smo bili drukčiji i pametniji,od davnina smo trebali imati deo našeg dela Jadranskog mora i sad nas ne bi bolela glava.

getsbi

pre 4 godine

U Sopot. To je predsednik preporučio Babiću.

Laki

pre 4 godine

Kakvo bre more,jel rekao Velicanstveni da se letuje u Sopotu....!!

vatra

pre 4 godine

Koliko ja razumem u Hrvatskoj su nepozeljne one ubice dece teroristi vestacke sao krajne koji nisu ni srbi samo su tako umislili a oni su vlaska govna turske sluge rumunjski cigani takva im genetika a ne mi iz Srbije.

zoki

pre 4 godine

Ja stvarno neznam kako je moj deda doziveo 102 godine a nije nikad bio na moru . Kako ce Srbi bez mora - neznam . A i ja sam bio jedan put pa prezivi . Sada mi je 67 , pa valjda cu da dodjem do bar 99 . A sta ako neko nije bio na moru ? Jeli to sramota ili sta ? Imamo i mi ADU .. ADA je zakon i nemoram da putujem 2 dana .

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija