• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.07.2019

15:05

(FOTO) SUZE, JECAJI I POSLEDNJE ZBOGOM PREMINULOJ MISICI DIJANI! Stefan Karić kraj kovčeg bivše verenice spustio venac U OBLIKU SRCA, Prija i Rada plakale kao kiša za prijateljicom!

Društvo

(FOTO) SUZE, JECAJI I POSLEDNJE ZBOGOM PREMINULOJ MISICI DIJANI! Stefan Karić kraj kovčeg bivše verenice spustio venac U OBLIKU SRCA, Prija i Rada plakale kao kiša za prijateljicom!

Podeli vest

Dijana Milojković, srpska misica i Miss Evrope 2014. godine, koja je u ponedeljak izgubila bitku s rakom u 32. godini, sahranjena je danas na groblju u Ćupriji

Ispred porodične kuće pokojne misice muk i tišina, rodbina i prijatelji  koji na večni počinak prate voljenu Dijanu.

Među prvima na sahranu je stigao njen bivši verenik Stefan Karić, noseći ogroman venac sa  ružama u nežnim bojama u obliku srca.

Dvorište porodične kuće bilo je malo da primi sve koji su došili da izjave saučešće neutešnoj porodici mlade misice. Plač i jecaji neutešne majke, koja na večni počinak ispraća ćerku parali su tišinu.

 

Foto: Printskrin pink.rs

Na sahranu je sa prijeteljem došla i Aleksandra Prijović  i donela veliki venac. Pognute glave, utučena, pevačica je čekala da porodici izjavi saučešće. 

I pevačica Rada Manojlović prisustvovala je sahrani. Sva u crnom držeči svece u ruci, pala je u zagrljaj koleginici Aleksandri Prijović. Njih dve su se dugo tešile, sve vreme plačući za Dijanom. 

Foto: Informer

Poslednjih nekoliko nedelja pre smrt Dijani se stanje izuzetno pogoršalo. Mobilni telefon više nije koristila, a na Svetski dan borbe protiv raka objavila je tekst, koji je ujedno i njen poslednji na blogu.

Foto: Informer

Dijana je rođena u Ćupriji 1987, a njenu karijeru obeležila je pobeda na izboru za mis Srbije 2009. godine.

Na takmičenju u Bejrutu 2014. Dijana je postala i mis Evrope, kao i mis sporta, te je nastavila da radi kao model. Završila je čak dva fakulteta, Farmaceutski fakultet u Beogradu, kao i Fakultet za menadžment, na kome je odbranila master u oblasti ekonomskog menadžmenta. Dijana se od malih nogu bavila i plesom i trenirala je tenis. 

Foto: Informer

Sa 27 godina, lepa crnka je saznala da boluje od invazivne forme karcinoma grlića materice, te je tada počela i njena borba za život, a u međuvremenu je otvorila i blog, na kome je davala savete i prepričavala iskustva.

Ona je u javnosti postala poznata i kao devojka Stefana Karića, koji joj je bio najveća podrška tokom duge i teške borbe sa bolešću. Kada je Dijana izgubila kosu zbog hemoterapija i Stefan se ošišao na ćelavo da bi zajedno sa njom prošao kroz to. Stefan Karić, koji je čak i istetovirao Dijanin lik na svom telu i koji joj je dugo pružao podršku, raskinuo je sa lepom misicom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija