• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.07.2019

20:14

KONAČNO NA PUTU KUĆI! Srpski putnici koji su bili "zarobljeni" na pariskom aerodromu krenuli ka Srbiji!

Društvo

KONAČNO NA PUTU KUĆI! Srpski putnici koji su bili "zarobljeni" na pariskom aerodromu krenuli ka Srbiji!

Podeli vest

Svi srpski putnici koji su, zbog nevremena, ostali na pariskom aerodromu Bove, na putu su ka svojim kućama - neki avionima drugih aviokompanija, a drugi autobusom u organizaciji Vizera, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu spoljnih poslova

Oko 30 putnika je krenulo nešto posle 14 sati autobusom, a ostali avionskim prevozom.

Ministarstvo je ranije dalo nalog da se stupi u konktakt sa francuskim organima kako bi se pomoglo srpskim putnicima koji su ostali u Parzu na aerodromu Bove.

AGONIJA SRBA U PARIZU SE NASTAVLJA! Satima čekali let, a sada im nude povratak autobusom i još 20 sati putovanja?



-Reč je o našim građanima i državljanima i naša je obaveza da pomognemo koliko možemo - rekao je Dačić novinarima i dodao da ih niko po tom pitanju nije zvao, ali da su reagovali imajući u vidu značaj tog događaja i probleme sa kojima se suočavaju ljudi, da ima dece.

Mediji su preneli da je više od 70 Srba od sinoć bilo "zarobljeno" na aerodromu Bove u Parizu pošto se avion u 21 sat nije pojavio, kada je trebalo da polete za Beograd.

 

VIŠE OD 70 SRBA ZAROBLJENO NA AERODROMU U PARIZU! Na let za Beograd čekaju već 12 sati, JEDNOJ ŽENI POZLILO!



Iz Vizera su objasnili da je razlog za to bilo jako nevreme.

Putnicima je rečeno da a je zbog nevremena avion sleteo u Lil, a u Pariz nije ni prispeo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija