• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2019

22:15

ČAK 95% KORISNIKA IMA OVAJ KANAL! SUPERNOVA: Lažne optužbe Televizije N1, neka provere kod svog vlasnika SBB zašto ih nema kod 5% naših pretplatnika!

Društvo

ČAK 95% KORISNIKA IMA OVAJ KANAL! SUPERNOVA: Lažne optužbe Televizije N1, neka provere kod svog vlasnika SBB zašto ih nema kod 5% naših pretplatnika!

Podeli vest

Povodom optužbi koje su izneli novinari Televizije N1 da korisnici kablovskog operatera "Supernova" ne mogu da prate ovaj program, oglasili su se i iz "Supernove"

Saopštenje prenosimo u celosti.

-Povodom neistina koje televizija N1 iznosi na temu emitovanja svog programa u okviru kablovskog operatora Supernova iznosimo sledeće:

-Televizija N1 se emituje na teritorijama pokrivenosti kablovskih operatora Radijus Vektor, Gronet i Kopernikus, što čini 95% korisnika Supernove. N1 se jedino ne vidi na teritoriji kablovskog operatora AVcom (što čini 5% korisnika) i to isključivo iz razloga što je United Group-a i pored našeg pisanog zahteva odbila da nam dostavi saglasnost i ugovor za emitovanje kanala. Dakle, razlog zašto 5% korisnika Supernova brenda ne vidi N1 je isključivo krivica SBB-a, vlasnika N1 - kaže se u saopštenju.

Iz "Supernove" naglašavaju da to nije do njih.

-Nažalost, sada se ispostavlja da iza toga stoji pokušaj da se lažno prikaže kako Supernova namerno ne prikazuje N1. Ovo je još jedna u nizu neistina koje N1 pokušava namerno da plasira protiv Telekoma Srbija. Pozivamo novinare N1 da provere kod svog vlasnika SBB-a da li je AVcom podneo zahtev za emtiovanje kanala među kojima je N1 i da provere razloge zašto taj zahtev nije prihvaćen - zaključuje se u saopštenju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija