• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2019

13:15 >> 15:08

(FOTO/VIDEO) SAHRANJEN IGOR BULAT! Porodica skrhana od bola, ĆERKI POZLILO! Ispraćen na večni počinak uz pesmu Dina Merlina!

Društvo

(FOTO/VIDEO) SAHRANJEN IGOR BULAT! Porodica skrhana od bola, ĆERKI POZLILO! Ispraćen na večni počinak uz pesmu Dina Merlina!

Podeli vest

Igor Bulat, dugogodišnji novinar i urednik RTS-a, sahranjen je danas u 14 časova na groblju Orlovača, a u crkvi Svetog Velikomučenika Prokopija održano je opelo

Nakon komemoracije koja je održana u Galeriji Radio-televizije Srbije, brojni članovi porodice, prijatelji i kolege pokojnog Igora Bulata stigli su na groblje Orlovača gde su ga ispratili na večni počinak.

Foto: tvin.rs/Nevena Terzić

 

Porodica i prijatelji primaju saučešća. Izneli su kovčeg ispred crkve, a onda je krenula tužna povorka. 

 

 

 

 

 

Igorovoj ćerki Milici je pozlilo, pa su morali da je kvase vodom. 

 

 

 

Takođe, morali su da pridrže Igorovu suprugu da ne padne. Ona je ljubila Igorovu sliku.

 

 

Igor Bulat ispraćen je na večni počinak uz pesmu "Ptica bijela" Dina Merlina.

 

Foto: tvin.rs/Nevena Terzić

 

Foto: tvin.rs/Nevena Terzić

 

Među prvima na groblje je došla njegova dugogodišnja koleginica Rada Đurić, ali i pevač Željko Vasić.  Na sahranu su došli i mnogobrojni prijatelji porodice poput  Ivana Ivanovića Đusa, Jovane Tipšin...

Foto: tvin.rs/Nevena Terzić

Marko Bulat došao je u pratnji supruge, majke, snaje i Igorove dvoje dece. Igorova žena i deca uplakani i ponosno stoje dok ispraćaju svog najmilijeg. 

 

Foto: informer.rs

Foto: tvin.rs/Andrijana Milić

(VIDEO/FOTO) ZAVRŠENA KOMEMORACIJA IGORU BULATU, MAJKA I BRAT MARKO U SUZAMA! Porodica, prijatelji i kolege neutešni, DINO MERLIN plakao kao kiša!

 

 

Porodica će ispuniti njegovu želju da ga na večni počinak isprati uz numeru Dina Merlina.

Kako je ispričao pevač Marko Bulat, njegov brat Igor želeo je da bude sahranjen uz pesmu "Ptica bijela", koju izvodi Dino Merlin, što će porodica ispoštovati. Dino Merlin i Igor Bulat su bili dugogodišnji prijatelji, a Igorova supruga je i sarađivala sa poznatim pevačem.

Komemorativni skup povodom smrti novinara i urednika RTS-a Igora Bulata održan je danas u 11 časova u Galeriji Radio-televizije Srbije.

Komemoraciji su prisustvovali brojni članovi porodice, prijatelji i kolege, a među prvima su došli brat, pevač Marko Bulat, sa suprugom, kao i Igorova supruga Dada i naslednici Milica i Bogdan.

U prvim redovima našao se i pevač Dino Merlin, koji nije mogao da zaustavi suze.

Među okupljenima je i tekvondistkinja Milica Mandić, koja takođe ne krije tugu zbog Igorove smrti, kao i voditelji Jovana Joksimović i Srđan Predojević, koji su godinama sarađivali sa Igorom.

Govor na komemoraciji održala je Igorova dugogodišnja koleginica i prijateljica, voditeljka "Beogradske hronike" Rada Đurić.

- U isto vreme smejao se uvek od srca i uvek u lice i ta večita njegova potreba i potraga za boljom stranom života, ta njegova često nepodnošljiva lakoća prihvatanja realnosti mnoge je umela da prevari ali i da zavede. Igor je u stvari bio jedan sjajan, inteligentan, oštrouman, odgovoran i novinar i čovek i otac i suprug i sin i brat i prijatelj. O televiziji je znao sve, o ljudima sve više, imao je sve što je bilo potrebno za jednog profesionalca, imao je svoje uspehe. Znao je da bude i hrabar, umeo da bude i ravnodušan, umeo je da da sve od sebe, ali i da podvuče crtu. Bolno, ali dostojanstveno da niko ne primeti primao je udarce. Nije mu bilo lako, ali je znao i da uzvrati, a da izgleda lako. Između mene i mog divnog prijatelja nije trebalo da se glumi, stvarno i iskreno je sve bilo lako. Tačnije meni je sa njim bilo sve lako. Lako sam za njega strahovala, lako je on za mene brinuo, lako me je nasmejao, i te kako lako iznervirao, lako me je tešio, lako se posvađamo, još se lakše pomirimo, e pa valjda je zato sad toliko teško. I znate ja već danima razmišljam šta bi on sad nama rekao i danima razmišljam kako bi već nešto duhovito smislio da prekine patetiku. I prvi put smo ostali bez barem približno sličnog odgovora mi koji ga znamo. I prvi put odlaziš iz redakcije i za sobom ostavljaš muk i suze i ja ti sad stvarno obećavam u ime svih nas da će to biti poslednji. Već od sutra, šta od sutra, već za pola sata mi ćemo pričati o tebi onako kako si nas naučio sa mnogo smeha, jednostavno. Pusti nas samo, evo samo trenutak ovaj sada, da smislimo kako i da sećanje na tebe postane lako onako kako si ti zaslužio. Oduvek i zauvek debeli putuj, 'ajde sad osmeh i ne brini ni o kome i ni o čemu - rekla je Rada na komemoraciji. 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragana

pre 4 godine

Počivaj u miru,dobri čoveče.Marko,neka ti andjeli podare spokoj.

Milan

pre 4 godine

Пријатељу, нека ти је вечна слава! Почивај у миру!

Izbori 2024

TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija