• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.08.2019

10:12

ŠTITIĆEMO SVAKO DETE! Stefanović: Zabrinjava povećano interesovanje obaveštajnih struktura za decu predsednika Vučića, pojačaćemo nadzor!

Društvo

ŠTITIĆEMO SVAKO DETE! Stefanović: Zabrinjava povećano interesovanje obaveštajnih struktura za decu predsednika Vučića, pojačaćemo nadzor!

Podeli vest

Zabrinjava povećano interesovanje određenih lica i pojedinih obaveštajnih struktura za decu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, izjavio je danas potpredsednik vlade i ministar policije Nebojša Stefanović i poručio da će nadležne službe sprečiti da bilo ko ugrozi njihovu bezbednost

-Borimo se da nijedno dete u Srbji ne sme da bude predmet bilo čije obrade i nadzora ili bilo kakve loše namere, a ne daj Bože da im se učini neko zlo - poručio je Stefanović odgovarajući na pitanja novinara.

Kako kaže, i deca predsednika Srbije imaju pravo da zadovoljno, srećno i normalno žive i da im niko ne preti i ne ugrožava njihovu bezbednost.

(VIDEO) PREDSEDNIK VUČIĆ NA TV PINK: Prosečna plata biće 510 evra, i to je ono što je najvažnije! A opoziciji poručujem - PRATITE I NAPADAJTE MENE, NE DIRAJTE MI DECU!



-Nadležne službe će raditi sve što mogu da spreče da bilo ko ugrozi njihovu bezbednost ili da smatra da je dozovljno da se obračunavaju sa bilo kojim detetom u našoj zemlji. Hoću da svi znaju u Srbiji da posebnu pažnju posvećujemo deci i njihovoj bezbednosti u školama i u saobraćaju i na internetu... A, što se tiče dece predsednika vodićemo računa da niko ne posmisli da ugrozi njihovu bezbednost ili da na bilo koji način vrši opservaciju njihovog svakodnevnog života, jer se radi o deci - naglasio je ministar. 

Stefanović je tim osobama poručio da se "manu tih aktivnosti i da će državni aparat umeti na to da odgovori".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija