• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

03.08.2019

08:53

PRELJUBA, GEJ SVAĐA, DROGA, VANZEMALJCI... Ovo su 4 verzije priče o tome zašto je SRBIN PREREZAO GRLO SVOM ZEMLJAKU U ŠPANIJI!

Društvo

PRELJUBA, GEJ SVAĐA, DROGA, VANZEMALJCI... Ovo su 4 verzije priče o tome zašto je SRBIN PREREZAO GRLO SVOM ZEMLJAKU U ŠPANIJI!

Podeli vest

Ne postoji jedno objašnjenje za jezive scene u španskom letovalištu

I dalje ne postoji objašnjenje za to što je Srbin, koji je uhapšen u španskom letovalištu Kosta del Sol, klao svog druga i zemljaka na terasi hotela pred gomilom turista.

Jezive scene nasilja su obišle čitav svet. Naime, lokalni mediji su objavili snimak na kome se vidi kako muškarac kuhinjskim nožem reže grkljan drugom muškarcu, koga je vezao za ogradu balkona, dok mu je preko očiju stavio peškir!

Da li su srpski mediji previše maštoviti ili jednostavno još nema pravog odgovora, ostaje pitanje, ali ono što stoji je da su sve novine dale drugačije objašnjenje ovog bizarnog događaja. Ako ništa drugo, celu ovu priču na kraju su učinili i pomalo smešnom.

GEJ PAR KOJI SE POSVAĐAO

Prema jednoj verziji u pitanju je gej par koji se posvađao.

Žena koja radi u kraju gde se napad dogodio rekla je da je žrtvu viđala i ranije i da joj se činio kao da je "fin čovek, ali pomalo čudnih manira".

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SRBI NA SNIMKU UŽASA IZ ŠPANIJE!! Policija saopštila da je muškarac NOŽEM PREREZAO VRAT ZEMLJAKU!

- Muškarac sa nožem je izgledao kao manijak. Kada ga je policija odvlačila, smejao se i namigivao ljudima. Bilo je veoma čudno. Žrtva je na sebi imala svilene čarape - dodaje očevidac, koji sumnja da je reč o gej-paru i da je reč o napadu zbog ljubomore.

ZATEKAO ZEMLJAKA U KREVETU SA ŽENOM

Druga, najverovatnija varijanta stravične priče kaže da je Srbin hteo da prereže grlo drugom muškarcu sa snimka zbog žene. Informer saznaje da je Srbin jzatekao svoju suprugu na gomili sa prijateljem, njenog švalera vezao na terasi i krenuo da ga kolje.

POPIO PILULU PA MISLIO DA MU JE PRIJATELJ VANZEMALJAC

Treća verzija, koju prenosi Alo  je da je sukob je izbio kada je "napadač" probao „preparat za podmlađivanje" koji je nabavio u tom letovalištu. Ubrzo posle toga je izgubio kontrolu i pomislio da je uhvatio vanzemaljca!

DRUG GA KLAO NA TERASI, A ON GA BRANI! SRBIN POVREĐEN U ŠPANIJI ŠOKIRAO IZJAVOM: To je moj prijatelj, volim ga ko brata! SIPALI SU MU NEŠTO U PIĆE!

Žrtva napada, juče je pred španskim sudom rekao da nije bilo klanja i pokazao da ima samo šav na arkadi i ogrebotine na vratu. Pre sudom je objasnio da su navodni napadač i on dugogodišnji prijatelji i da nasilnika smatra svojim bratom.

SIPALI MU NEŠTO U PIĆE

Kako Kurir piše, uhapšeni i povređeni su saslušani u policiji, gde su navodno ispričali da su godinama dobri prijatelji.

- To je moj prijatelj! Volim ga kao brata i ne znam šta mu se desilo. Mnogo mi je pomogao u životu. Siguran sam da nije hteo da me ubije. Verovatno mu je neko sipao nešto u piće zbog čega je povileneo i počeo da me optužuje - navodno je rekao policajcima povređeni muškarac. On nije želeo da tereti svog zemljaka, već ga je sve vreme pravdao.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija