• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.08.2019

17:17

(VIDEO) HOROR U PREPUNOM AUTOBUSU NA LINIJI 56! Momak se drogira pred ŠOKIRANIM PUTNICIMA?!

Društvo

(VIDEO) HOROR U PREPUNOM AUTOBUSU NA LINIJI 56! Momak se drogira pred ŠOKIRANIM PUTNICIMA?!

Podeli vest

U gradskom autobusu na liniji 56 snimljen je momak koji se, kako deluje na snimku, drogira pred ostalim putnicima?!

Čitateljka Informera nam je dostavila snimak na kojem se, kako se čini, vidi momak koji bez obzira na gužvu i ljude u autobusu, drogira.

Na snimku deluje da se on saginje na sedište do njega i vuče crtu, a zatim pruža flašu alkohola, nudeći nekoga i briše nos.

Začuđeni putnici gledali su u njega u neverici.

Pogledajte video: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 4 godine

...zasto za sve koristite rijec horor...pa to je normalno u modernom demokratskom svijetu a vi ste zeljeli takav svijet.....pa trazili ste gledajte

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija