• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

05.08.2019

09:56

ŠOK! BABA IZ KIKINDE OŽIVELA UOČI SAHRANE?! Starica otvorila oči kad su joj POGREBNICI SKIDALI MINĐUŠE!

Društvo

ŠOK! BABA IZ KIKINDE OŽIVELA UOČI SAHRANE?! Starica otvorila oči kad su joj POGREBNICI SKIDALI MINĐUŠE!

Podeli vest

Ilona Krekuš (89) iz Kikinde oživela je uoči sahrane nakon što je lekar doma zdravlja nekoliko sati ranije konstatovao smrt

Ožalošćena rodbina je pre tri dana, posle tužne vesti, počela pripreme za Iloninu sahranu. Komšinice su naricale kraj bakine postelje, a pogrebnik je skidao nakit. U jednom trenutku, Ilona je, na zaprepašćenje okupljenih, otvorila oči. Svi su ostali skamenjeni.

Uveče je proglasili mrtvom, a ujutru živom

Sličan slučaj u Kikindi potresao je javnost maja prošle godine, kada je korisnicu Gerontološkog centra Radojku Stankov (70) lekar Hitne pomoći uveče proglasio mrtvom, ali ju je, nakon što je tokom noći davala znake života, ujutru proglasio živom. Doktor je posle toga prebačen na drugo radno mesto. Šest meseci kasnije baka Radojka je stvarno umrla.

- Čuli smo da je bakina snaja Julijana pozvala Hitnu pomoć i policiju. Kada je lekar konstatovao smrt, došao je pogrebnik, pa ga je bakina rođaka zamolila da joj skine zlatne minđuše. Odjednom, Ilona je širom otvorila oči - priča komšija starice za Informer.

Iako joj doktor već potpisao smrtovnicu, Ilona Krekuš je "prevarila" smrt, ali i policiju koja je došla na lice mesta. Ono što su videli dugo će pamtiti.

Posle ovog bizarnog slučaja, opet je pozvana Hitna pomoć, koja je baku prevezla u kikindsku bolnicu, gde je smeštena na Odeljenje neurologije. Nalazi se u komi i u vrlo teškom je stanju. Rukovodstvo Doma zdravlja u Kikindi danas će saopštiti kako je došlo do propusta lekara.

(FOTO) BAKI (72) POZLILO ZBOG SVAĐE U "PAROVIMA"! Rijaliti program umalo da bude koban po penzionerku

Baka Ilona Krekuš živela je već godinama samačkim životom. Sahranila je, kažu komšije, četiri sina i dva muža. Ilonina snaja Julijana je jako bolesna, pa je baka stalno govorila: "Živa nisam, bolje je da ja umrem nego da sahranim još nekoga."


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko

pre 4 godine

Ministar Lončar bi trebao da podnese ostavku ako ne zbog babe a onda zbog dede.

nina ris

pre 4 godine

Kako lekar ne može da konstatuje smrt? Ili smo mi možda još uvek u zabludi u vezi toga kako zasita smrt izgleda? Sve u svemu, strava.... Jadna baka

vanja

pre 4 godine

znam jednu u pg koja se dva put dizala (ne ist nakonog dana) nekih sat posto su joj konst.smrt.. treći put je ipak bio koban.. nije zalud ona da se mrtac drži tri dana...

Branka

pre 4 godine

Mom ocu je bio mrtvozornik bocnuo ga iglom oko usta i ispisao smrtovnicu 2002.g. on je prethodno bio u komi kod kuce rak mozga. Moju baku su proglasili mrtvom ukucani u Ritopeku kraj bg a smrtivnicu su izdali i domu zdravlja Vinca na nevidjeno bez dolaska. Moju svekrvu je dr pogledala sa ulaznih vrata kuce i ni prisla joj nije. Smrtovnica izdata odmah. Nakon ovog clanka pitam se koliko njih se probudili u grobu. Po selima a posebno kada su u pitanju stariji ljudi smrtovnica se pise na rec ukucana. Ovo tvrdim pod punom odgovornoscu.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija