• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.08.2019

19:52

VAŽNO! AKO PUTUJETE NA MORE, OBAVEZNO PROČITAJTE! Od sutra se zatvara OVA DEONICA!

Društvo

VAŽNO! AKO PUTUJETE NA MORE, OBAVEZNO PROČITAJTE! Od sutra se zatvara OVA DEONICA!

Podeli vest

JP "Putevi Srbije" saopštilo je da će od sutra, 8. avgusta, do 18. avgusta biti zatvorena deonica auto-puta Ljig-Preljina, da bi se taj put spojio s novoizgrađenom deonicom do Obrenovca, pa će u tom periodu celokupan saobraćaj biti preusmeren na Ibarsku magistralu

U saopstenju se kaže da će se od sutra u sedam časova ujutru, do 18. avgusta "saobraćaj odvijati po izmenjenom režimu na delu državnog puta IA reda broj 2 i IB reda broj 22 (ukrštanje državnog puta IB reda broj 22 sa državnim putem IA reda broj 2 u mestu Dići, deonica Dići - početak izgrađenog auto-puta do Preljine - kraj izgrađenog dela auto-puta)".

 

VUČIĆ NAJAVIO, I ISPUNJAVA SE! Počela izgradnja stanova za bezbednjake u Novom Sadu! Brnabić: VODIMO POLITIKU DELA, a ne reči!



U tom periodu, navodi se, "obustavlja se saobraćaj na delu državnog puta IA reda broj 2, na deonici: ukrštanje sa državnim putem IB reda broj 22 u mestu Dići, do dela državnog puta IA reda broj 2 u mestu Preljina (kraj izgrađene deonice auto-puta)".

Celokupan saobraćaj biće preusmeren na državni put IB reda broj 22 - Ibarska magistrala.

Na pomenutim deonicama biće postavljena adekvatna saobraćajna signalizacija, saopštilo je JP "Putevi Srbije", koje apeluje na učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i ograničenja brzine, kao i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 4 godine

Ukoliko sam dobro shvatio kompletna nova deonica nece raditi u periodu od 10 dana?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija