• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.08.2019

19:02

SRBIN NAJBOLJI SNAJPERISTA! Vojska Srbije pohvalila se ZLATNOM MEDALJOM!

Društvo

SRBIN NAJBOLJI SNAJPERISTA! Vojska Srbije pohvalila se ZLATNOM MEDALJOM!

Podeli vest

Desetar Vojske Srbije Ivan Obrenović osvojio je prvo mesto u konkurenciji mešovitih snajperskih parova iz 21 zemlje na Međunarodnim vojnim igrama u Belorusiji

Obrenović, pripadnik Specijalne brigade, takmičio se u paru sa pripadnikom Oružanih snaga Uzbekistana.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin uputio mu je čestitke povodom postignutog rezultata.

Ekipa Vojske Srbije drugi put se takmiči u disciplini “Snajperska granica” koja se održava blizu grada Brest u Belorusiji, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrabe i podseća da je prošle godine u takmičenju mešovitih snajperskih parova potporučnik Ðorđe Lapčević osvojio prvo mesto u konkurenciji 18 mešovitih snajperskih parova.

"Snajperska granica" jedna je od 32 vojne discipline na ovogodišnjim Međunarodnim vojnim igrama koje se od 3. do 17. avgusta održavaju istovremeno na 21 poligonu u 10 zemalja: Rusiji, Azerbejdžanu, Jermeniji, Belorusiji, Indiji, Iranu, Kazahstanu, Kini, Mongoliji i Uzbekistanu. Broj učesnika prelazi 5.000, svrstanih u 223 ekipe koje dolaze iz 39 zemalja iz Evrope, Azije, Afrike, Centralne i Latinske Amerike.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija