• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.08.2019

14:33

SKANDAL! Zdravko Šotra vodi hajku protiv Nenada Jezdića!

Društvo

SKANDAL! Zdravko Šotra vodi hajku protiv Nenada Jezdića!

Podeli vest

Reditelj Zdravko Šotra započeo je najprljaviju kampanju protiv glumca Nenada Jezdića samo zato što je prihvatio poziv države Srbije da na ceremoniji otvaranja autoputa "Miloš Veliki", u kostimu knjaza Miloša Obrenovića, dočeka delegaciju predvođenu predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i tom prilikom odrecituje delove monodrame "Miloš Obrenović" Milovana Vitezovića, saznaje Informer


Šotra, kako saznajemo, među glumcima i rediteljima širi priču kako se Jezdić "prodao" aktuelnoj vlasti, kako ga zbog toga treba ignorisati i kako mu više ne treba nuditi uloge u serijama i filmovima, i to samo zato što je prihvatio poziv države, da kao glumac, učestvuje na jednoj zvaničnoj ceremoniji.

Ovakav neprimeren gest čuvenog srpskog reditelja mogao bi da deluje potpuno neobjašnjivo da Šotra pre samo nekoliko dana sa United medijom tajkuna Dragana Šolaka nije potpisao ekskluzivni ugovor o snimanju serije o kralju Aleksandru Karađorđeviću koja će se prikazivati na televiziji Nova S.

Dakle, biće da se upravo Šotra "prodao" Šolaku i njegovom kompanjonu Draganu Đilasu, pa da pljujući Jezdića odrađuje stavke iz ugovora.

JEZDIĆ PORUČIO HEJTERIMA: Od srca se radujem novom autoputu - AKO TREBA DA PLJUJEMO I MRZIMO, A NE DA GRADIMO, ONDA BOLJE DA NAS NEMA!

Podsetimo, Nenad Jezdić je proteklih dana bio žrtva prljave kampanje na društvenim mrežama zbog učešća na svečanoj ceremoniji otvaranja autoputa "Miloš Veliki". Tim povodom glumac je poslao jasnu poruku javnosti:

- Cela ova internet čarlama oko proslave i autoputa najbolje i opisuje na kakvom se putu kao ljudi i građani nalazimo. Sa čime ćemo mi izaći pred one koji dođu posle nas. Sa pljuvanjem, ogovaranjem, mržnjom i ne činjenjem. Ako će nam jezik i tastature biti oružje, a ne ono što realno možemo da napravimo, onda bolje da nas nema. Postoje stvari koje su od nacionalnog značaja, projekti koji su napravljeni od našeg zajedničkog novca, gde mi kao narod treba da budemo jedinstveni i složni. Uvek sam se odazivao i uzimao učešće u svečanostima koje je organizovala Crkva, vojska, policija i naravno država. Podele na opoziciju i vladajuće me nikada nisu zanimale. Ne želim da budem deo dirigovanih i neprirodnih podela mog naroda - poručio je Jezdić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slaven

pre 4 godine

E da covek ne poveruje.Da li je to.moguce od Sotre. Pa on ce da ignorise jednoh fenomenalnog glumca i isto tako uspesnog preduzetnika. Sta mu zamera ?Ssto voli svoju zemlju. Sotra se upisao u one koji za pare mogu i identitet da promene.Najbolje da se pridruzi komsijama.

A Jugovici

pre 4 godine

Jel to ono govedo Sotra sto uradi film Boj na Kosovu,bez Jugovica.Nigde nema Jug Bogdana i devetoro brace Jugivica.I kada Milica molila najmladjega Boska Jugovica da ostane,a on odgovara''Nebi sestro krstas barjak dao,pa da kaze druzina ostala'Gle plasljivca Boska Jugovica on nesmije ici na Kosovo,da mi care pokloni Krusevac.I izginulu su svi na Kosovo Jug Bogdan i 9 sinova,braca Jugovici.Na spomeniku Kosovskim Junacima Vila lovorov venac na glavu stavlja Bosku Jugivicu koji drzi krstas barjak.A to govedo Sotra to ignorisao i snimio film ,koji se nazalos i dan danas ponavlja a koji bi trebalo baciti u smece i snimiti nov sa Jezdicem,on da glumi Boska Jugovica.

Voja

pre 4 godine

Šta kazati, Šotra, Pantić i slični, misle da su nezamenjivi a da se ceo svet vrti oko njih. Da bi se dodvorili novim "gazdama", moraju da pljuju po svemu vrednom

RRUSS

pre 4 godine

Ko se našao da kaže kako se neko ''prodao'' ! Onaj kome su 50 godina noge jedva virile iz raznoraznih dupeta onih iz vlasti. Onaj zbog koga su mnogi, i bolji i pametniji, morali da emigriraju da bi nešto radili, jer u SFRJ,SRJ,SCG,RS....... za sve stvari od nekog ''nacionalnog interesa'' postojao je samo jedan i jedini Šotra. Treba li nabrajati sve što je ovaj nadobudni srbin petparački upropastio već kao ideju, samo da bi se Šotra upisao kao prvi koji je za ''tri dana snimio.....Misli smo, ode u penziju pa da odahnemo i mi malo , ali oćeš Šotra još mrda a treba snmati Karađorđeviće, Nemanjiće ..iće, iće........Istorija je kao zid koji i tako uporni ali tupoglavi kao Šotra ipak ne mogu da probiju i da u nju silom uđu, već kao nešto što se zalepi za opanak kad se ne pazi gde se gazi, ostane pored tg zida, i čuje se samo .....!

Mito

pre 4 godine

Matori pr....a prodao se Šolaku. Kako te bre nije sramota, ceo život si bio režimski režiser, a sada si najednom postao moralan. Svi režimi su te forsirali. Ovim gestom jer si se prodao i pokazao da si ostao ono što si bio, ulizica.Sram te bilo godina koje imaš.

sudija

pre 4 godine

Bravo Jezdo. Od neceg treba i zivjeti. A naravno i pozdraviti uspjesne radove u drzavi.

Jeca

pre 4 godine

Jezdiću, hoćeš li posećivati Vučića i čitati mu stihove u zatvorskoj ćeliji kad sve ovo jednog dana prođe? Ili možda ima osnova da i ti budeš komšija Vučiću Izdajniku u zatvoru?

moravka

pre 4 godine

Pa lepo izreka kaze "sve sto si stariji svesi ludji",a Nenadu Jezdicu puno hvala sto je ulepsao otvaranje auto puta sa nasim velicanstvenim presednikom Srbije Aleksandrom Vucicem,zivela Srbija i posten i vredan narod !

Bmk

pre 4 godine

Ako Solakova United Media snima film o Aleksandru Karadjordjevicu a reditelj ce biti Sotra onda ne cudi ovo oko Sotre sto se pretpostavlja da prica o Jezdicu. Znaci li onda to da se i Sotra prodao drugoj strani?

Aca

pre 4 godine

Sta hoce taj bosanceros mnogo voli da se pravi pametan....

Saradžogla

pre 4 godine

Nenad je domaćin i porodičan čovek!Plus veoma radan seljak na svome imanju.PS.Dok je Srbijom drmao bahati Obrenović bilo je i života a onda su došli prokleti Karađorđevići!

Petar

pre 4 godine

Bravo Jezdiću! Raduje me što ima još onih koji su ostali nacionalno svesni. Ne osvrći se na one koji su vaspitavani kako je sve što je srpsko opasno; kako je potrebno voleti sve druge narode i nacije osim sopstvene. Ostani dosledan i živ bio!

milosobilic1389

pre 4 godine

Јездић је ВАЉЕВЧАН...! А "Ваљевчани" баш умеју да... - "Завуку" свакоме...!!

Doca

pre 4 godine

Što se deka ne vrati u vrlet Kozice odakle je sa ostalim "borcima" došao u Beograd i Srbiju?

bogoljub

pre 4 godine

Ma, tog titovog pionira, komunjaru, hrvatsku proterati u "lijepu mu njegovu".

Bogoljub

pre 4 godine

Ne zna se ko je napisao rubriku, ali je jasno da neograniceno vredja gospodina Sotru. Sotra je ime, veliko ime i ima pravo kao i svi na svoje misljenje. Jezdic nema kulturno obrazlozenje za svoju odluku da odradi i ovu ulogu Milosa Velikog na ovom mestu. Zna se zasto osudjujemo Jezdica!!! Drag je, veliki domacin, dobar glumac,rodoljub..... i cvrc, sve se nekako istopi. Samo u jednom momentu. Da je neko drugi, ali on,pa Brega i frontmen Riblje corbe....... Sada si Jezdicu doziveo da te Predsednik stiti od nepismenog naroda, kako on to kaze.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija