• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.08.2019

15:27

(VIDEO) HUMANOST NA DELU! ŽELJKO MITROVIĆ iznenadio decu iz ZVEČANSKE poklonima, a onda se oglasio PARTIZAN!

Društvo

(VIDEO) HUMANOST NA DELU! ŽELJKO MITROVIĆ iznenadio decu iz ZVEČANSKE poklonima, a onda se oglasio PARTIZAN!

Podeli vest

Željko Mitrović i njegova kompanija "Pink Media Group" obezbedili su po drugi put ove godine letovanje za decu bez roditeljskog staranja iz Zvečanske

U utorak je Željko zajedno sa direktorom Doma iz Zvečanske Zoranom Milačićem i ministrom rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Zoranom Đorđevićem, ispratio klince na osmodnevno letovanje u Budvu. Osim obezbeđenog smeštaja, prevoza i hrane, Željko se potrudio da i ovog puta decu obraduje poklon paketima - rančevima, sveskama, olovkama i ostalim priborom za školu, kao i igračkama, slatkim paketima i džeparcem.

 

Međutim, vlasnik TV Pink se tu nije zaustavio u želji da klincima iz Zvečanske omogući što srećnije i bezbrižnije detinjstvo, kakvo treba da imaju sva deca. Naime, on je juče popodne otišao u Budvu kako bi obišao decu i uverio se da im je na letovanju sve potaman. Osim što je došao da se uveri da letovanje ide po planu, da im je udobno u hotelu i da je hrana dobra, Željko je imao spremno veliko iznenađenje za decu! S obzirom na to da ga mnoga deca prate na Instagramu, Željko je pažljivo osluškivao njihove želje, zbog čega je odlučio da im u Budvu donese skoro pun kamion opreme - pet električnih trotineta, pet običnih trotineta, tri skejta, dva bajsa, tri čamca, i sve to uz prateću zaštitnu opremu - što je izazvalo ovacije i oduševljenje kod dece.

 


- Dečica u Budvi. Nisam izdržao da ne odletim do Budve i klincima iz Zvečanske odnesem sve ono što imaju i druga deca. Sad više ne moraju da mole drugu decu da im pozajme trotinete, čamce, bajseve i skejtove! - napisao je Željko uz video.

 

 

 

Osim toga, Željko se dotakao i jednog značajnog pitanja - odgovorio je svima onima koji ga kritikuju da ovakve akcije organizuje previše javno i transparentno.

 

- Mene često pitaju, čak sam primetio i neke kritike, da ovo radim previše javno i da ovakve stvari treba da se rade tajno. Mi to godinama radimo tajno, ali se ništa u Srbiji ne dešava, nikako da ovo dobije nekakvu geometrijsku progresiju, da počnu svi da se bave istim akcijama, bar koliko su u prilici. Zbog toga sam rešio da ovo radimo poprilično javno, ne bismo li pobudili i ostale da se malo trgnu i pomognu, ne samo ovoj deci jer ima mnogo socijalno ugroženih grupa - objasnio je Željko.

 

 

Da je ova javna humanitarna akcija zaista doprinela buđenju svesti o značaju ovog pitanja, dokaz je i što je na njegovu adresu stigao odgovor vaterpolo kluba "Partizan", koji je spreman da na svoj način i u skladu sa svojim mogućnostima doprinese borbi da se klincima iz Zvečanske obezbedi što lepše i bezbrižnije detinjstvo.

- Impresionirani Vašim radom i humanitarnim postupcima, obradovani smo da možemo da ponudimo saradnju i pomoć. Ista bi se ogledala u sledećem: obuka plivanja u našoj školi; mogućnost upisa u vaterpolo školu po završetku obuke plivanja u skladu sa afinitetima i mogućnostima polaznika; treninzi džudoa i brazilske džiju džice, koji vode svetski prvak u džudou Aleksandar Kukolj, a džiju džicu Nemanja i Vuk Aleksić, poznati kao osvajači brojnih medalja; treninge tenisa u teniskoj školi "Banjica" - stoji u ponudi koja je od vaterpolo kluba "Partizan" stigla Željku.

Kako su naveli, žele da pomognu svoj deci, a posebno bez roditeljskog staranja, da popune svoje slobodno vreme na pravi način i izrastu u kvalitetne i vredne ljude, i da bez obzira na materijalni status, bavljenje sportom bude omogućeno svima onima koji to žele.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BatoRS

pre 4 godine

Nadam se da ce Gospodin Mitrovic procitati komentar,zelim reci veliko Hvala,vidjeti djeciju radost je nagrada koja pripada upravo njemu,uz to i Boziji blagoslovi,njemu,njegovoj porodici i njegovoj kompaniji.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija