• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug/informer.rs

02.09.2019

17:10

LEPE VESTI! Od 1. septembra BG Voz i do Mladenovca!

Društvo

LEPE VESTI! Od 1. septembra BG Voz i do Mladenovca!

Podeli vest

U okviru sistema BG Voz od 1. septembra uspostavljena je redovna linija između stanice Beograd Centar i Mladenovca, čime je realizovana zajednička inicijativa Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Grada Beograda i Srbija voza iz aprila ove godine

- Kao što smo i obećali, BG vozom moći će da se stigne i do Mladenovca, što će olakšati svakodnevni život i dolazak na posao velikom broju Beograđana. To je dobar primer kako briga o železnici direktno može da doprinese boljem životu u Beogradu, ali i svim drugim delovima Srbije gde postoji potencijal za razvoj železnice i gde Vlada Srbije ulaže u obnovu pruga - rekla je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Linija Beograd Centar - Mladenovac - Beograd Centar, koja ima po tri polaska radnim danima iz oba smera, povezuje pet beogradskih opština - Savski Venac, Rakovicu, Voždovac, Sopot i Mladenovac.

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crna ovca

pre 4 godine

Super vesti imaćemo prugu u 21 veku!!!!!! Pravo!!!!¡!!!!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija